PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneriat Browser Game



d-zel
06.07.2010, 18:08
Salut doreste cineva sa intre in parteneriat cu mine la un browser game (gen 'triburile')?
Eu vin cu scriptul DEVANA facut pe un design nou:
Preview index: *******
Preview dupa login: regatele.hi2.ro

'Tu' ar trebui sa vi cu: HOST(e de ajuns ceva SHARED) si Domeniu web

Promovarea o pot asigura eu pentru inceput (pana pe la 200 useri reusesc sa atrag).

PS: Ideal ar fi ca partenerul sa aibe cunostinte PHP&MYSQL.

PS2: Designul este unic si detin drepturile de autor asupra lui. (scriptul a avut si un domeniu web+gazduire 'regatele.net' insa a fost o intreaga poveste in spate (inbarligari cu diferiti tipi si am ramas fara domeniu si host) de atunci nu m-am mai ocupat de el deloc:D, atunci am reusit sa strang in 3 saptamani de la infiintare undeva la 500 useri inregistrati si un trafic ~250/zi, deci banuiesc ca si acum cu putina munca in 2 luni de zile reusim sa il ridicam peste 1000/zi)

PS3: Nu doresc parteneriate cu un copil (care doar vrea sa se joace!) doresc ceva mai serios sa fac cu el. (si eu sunt minor)

XtrimVerSuS
06.07.2010, 18:15
Ma ofer eu. Am cunostinte php & mysql, am reseller, deci am cam tot ce ai cerut. :)
PS: N-am domeniu inca, dar se poate lua, nu-i problema. :)

Ing3ras
06.07.2010, 18:26
Offtopic : AI virus pe site ;)

http://img819.imageshack.us/img819/7535/virusd.jpg

P.S. : in caz ca mai aveti nevoie cu domeniu si host pot sa va ajut eu :)

Marius
06.07.2010, 18:41
Site-ul web de la regatele.hi2.ro conţine elemente de pe site-ul sanspo-com.freewebs.com.cnblogs-com.bestnewsmall.ru, care pare a găzdui programe malware (software care poate dăuna computerului sau care poate funcţiona fără consimţămāntul dvs.). Computerul poate fi infectat prin simpla accesare a unui site care conţine programe malware.

d-zel
06.07.2010, 18:52
Da acel subdomeniu are un troian in el, am observat si eu:D, scriptul 'oficial' nu are aceste problema (e un cod js care aduce acel troian)

XtrimVerSuS
06.07.2010, 19:06
Iti dai seama ca a fost injectat acolo in unul din urmatoarele moduri:
1. ai un virus in calculator
2. cineva iti are parola de la cont
3. scriptul are vulnerabilitati

Varianta 2 e mai putin probabila, in majoritatea cazurilor, injectia facandu-se automat. :)

d-zel
06.07.2010, 19:08
OK, sa lasam offtopicurile la oparte.
Sunt in cautare de partener inca!
Doar cei interesati cu adevarat!

Viola94
12.07.2010, 17:31
am avut si eu script-ul acesta nu poti face mare lucru din el

Neacsu Adrian
12.07.2010, 17:39
Nu domeniul are virus, si tu pe host!

ovidelu33
27.07.2010, 17:37
eu pot veni cu domeniu am cunostinte medii php,CSS,HTML,Mysql.
Eu am vrut sa cumpar un server dar nu gaseam partener eu iau domeniu +promovare .
Daca esti interesat da un reply.