Arată versiune īntreagă : cat spatiu ocupa un magazin virtual ?
cat spatiu ocupa un magazin virtual ?
stie cineva ?
cam cat spatiu trebuie sa inchiriez ?
ajunge 100 mb
Se pare ca nu esti prea bine initiat intr-ale construiri de siteuri deci o sa incep cu inceputul....Iar despre spatiu voi vorbi ceva mai spre sfarsitul mini-tutorialului.
Pentru un Magazin Virtual vom avea nevoie de:
1.Un domeniu (cred ca sti dar totusi cand faci lista pentru cumparaturi scri si ce esti sigur ca ti mine)
2.Hosting
3.IP DEDICAT (pentru siguranta)
4.SSL PRIVAT (pentru siguranta)
5.Baza de date MySQL
6O platforma e-comance (dastea se gasesc)
7Cont in banca (unde sa se depuna bani)
Cat despre spatiu...trebuie sa estimezi intai cantitatea de fisiere stocata (imagini, manuale de utilizare etc) la care aduna spatiul ocupat de platforma e-comance.
Problema punctelor 2,3,4,5,6 si a spatiului poate fi considerata rezolvata prin alegerea planului de SharedHostin Bussines al HostGator
Se pare ca nu esti prea bine initiat intr-ale construiri de siteuri deci o sa incep cu inceputul....Iar despre spatiu voi vorbi ceva mai spre sfarsitul mini-tutorialului.
Pentru un Magazin Virtual vom avea nevoie de:
1.Un domeniu (cred ca sti dar totusi cand faci lista pentru cumparaturi scri si ce esti sigur ca ti mine)
2.Hosting
3.IP DEDICAT (pentru siguranta)
4.SSL PRIVAT (pentru siguranta)
5.Baza de date MySQL
6O platforma e-comance (dastea se gasesc)
7Cont in banca (unde sa se depuna bani)
Cat despre spatiu...trebuie sa estimezi intai cantitatea de fisiere stocata (imagini, manuale de utilizare etc) la care aduna spatiul ocupat de platforma e-comance.
Problema punctelor 2,3,4,5,6 si a spatiului poate fi considerata rezolvata prin alegerea planului de SharedHostin Bussines al HostGator
multumesc pentru raspuns
punctele 1,2,3,4,,7 sunt realizate mai trebuie sa sap cu restul ...........
multumesc pentru raspuns
punctele 1,2,3,4,,7 sunt realizate mai trebuie sa sap cu restul ...........
Baza de date MySQL ofera aproape orice HOSTING (deci putem elimina puncul 5) iar platforma e-comance se poate instala rapid folosind Fantastico
PS:Sunt dispus sa construiesc eu pt tine magazinul virtual pentru numai 5 DOLARI (detali prin pm)
Ti-am dat PM...
cat spatiu ocupa un magazin virtual ?
stie cineva ?
cam cat spatiu trebuie sa inchiriez ?
ajunge 100 mb
300 minim cred :X
Baza de date MySQL ofera aproape orice HOSTING (deci putem elimina puncul 5) iar platforma e-comance se poate instala rapid folosind Fantastico
PS:Sunt dispus sa construiesc eu pt tine magazinul virtual pentru numai 5 DOLARI (detali prin pm)
spune`mi si mie de unde sa iau un host un privat te rog
spune`mi si mie de unde sa iau un host un privat te rog
Depinde ce intelegi tu prin privat...VPS, server dedicat etc
de unde sa iei un host???...de pe www.no-ip.org sunt aproape gratis
Dilo, ce servicii ofera no-ip.org ?
...cred ca diferenta dintre un dinamic DNS si un host este mare.
Te rog sa fii mai explicit in recomandarea ta.
Cu stima
RaZVaN1200
04.01.2009, 14:49
Tias Zis Fb dgtall!!!
Apropo Si Cred Ca 300 MB!!!
razvan162
06.03.2009, 09:28
Incearca sa bagi Joomla VirtueMart edition e mic si super bun! Pm pt detalii