Arată versiune īntreagă : script muzica
salut, va rog frumos daca are cineva scriptul de la www.e-muzica.net .. doar scriptul nu ma intereseaza designul cal pot face.. dar ceva in gen :D? multumesc anticipat
DjRemYxOne
16.12.2008, 18:11
eu am asa ceva cautama la idul : [editat de dorikut]
florescualin
16.12.2008, 18:58
man dak ai urca l aici
imp3rial21
16.12.2008, 21:13
eu am asa ceva cautama la idul : editat de dorikut
si nu mai scrie id-ul in posturi..este interzis...nu ai citit regulamentul???
djremyxone pls pune si tu scriptul aici
DjRemYxOne....daca ai un script poti sa il pui pe acest site...nu sa te lauzi ca ai , sa te cautam acolo , sa sunam la nr ala ca sa ne dai un script...si cu id-uri se face pe privat :D
Ce e asa greu il pui pe http://rapidshare.com/ , apoi ne dai si noua un LINK!
si nu mai scrie id-ul in posturi..este interzis...nu ai citit regulamentul???
Pe viitor iti recomand sa folosesti functia de raportare mesaj astfel sistemul nostru va anunta toti moderatorii si se vor lua masuri rapid.:smile:
imp3rial21
20.12.2008, 18:40
ok am inteles.... surry...
ionutcrbl92
21.12.2008, 14:39
djremyxone..daca il ai posteaza-l te rog...am mare nevoie :(
a spus cal posteaza pentru un script de id-uri .. am incercat sal ajut dar nui merg :(
Nu cred ca DjRemYxOne...are asemena script...vb sa aiba posturi sa downlodeze cred...
redaingel
24.01.2009, 20:02
Il cunosc pe DjRemixOne .....nu urca scripturile ca sa intri pe id-ul lui sa iti ceara bani pentru script si dupa ce ii trimiti mai ai de asteptat o perioada...se mai gandeste daca sa iti dea sau nu scriptu sau ce ai cumparat .....trust me
Pai ce pierde daca il posteaza ?
redaingel
01.02.2009, 10:41
bani....multi sunt obsedati sa faca bani din nimic,inca nu v-ati dat seama ca suntem in Romania?
Bani nu aduc fericirea.....
Pentru a face bani MUNCITI , nu luati ceva si puneti cu bani....asta e daca asa e frumos in Romania asa e....poate in viitor o sa fie mai bine....Sper....!