PDA

Arată versiune īntreagă : Review site Curs Valutar

netul
23.07.2010, 12:30
Salut.
De putin timp am refacut sectiunea de curs valutara portalului si as vrea sa stiu parerea voastra despre site, eventual daca mai aveti ceva sugestii pentru un astfel de site.

Functionalitati actuale:
- preluare curs valutar de la siteul BNR (zilnic, la ora 13,15 cu ajutorul unui cron)
- sunt preluate 20 de valute
- variatie curs valutar (zi curenta fata de ziua anterioara)
- grafice valute (cu istoric din anul 2007), comparare curs valutar a 2 sau mai multe valute direct pe grafic
- curs valutar banci (14 banci). Preluarea de la banci se face tot automat, zilnic.
- convertor valutar (intre 14 valute). Se completeaza suma dintr-o anumita valuta, si automat se calculeaza valoarea pt restul valutelor. Include si un calculator de TVA (24%).

Siteul este: http://curs-valutar.netul.ro/

robi09
24.07.2010, 09:01
Ar fi frumos unde ai butoanele "Selecteaza" si "Compara Cu" sa arate simbolul fiecarei valute. Convertorul este super, bravo. Cat despre design, prea simplu. :)

pad_vlad
24.07.2010, 09:53
E frumos site-ul imi place si scriptul, mi-ar trebui si mie cateva cate ai tu pe site de Yahoo Detector, Vreme, Versuri, Subtritrari, Stiri, Horoscop, Motor de cautare etc.... bafta cu ele.

netul
24.07.2010, 11:45
Ar fi frumos unde ai butoanele "Selecteaza" si "Compara Cu" sa arate simbolul fiecarei valute. Convertorul este super, bravo. Cat despre design, prea simplu. :)

Exista comparator intre valute, are graficul aceasta faciliate.
Cat despre design, e normal sa fie simplu, ca doar nu e un site de divertisment sa fie plin de culori si de lucruri inutile. Vizitatorii unui astfel de site vor totul cat mai simplu, sa gaseasca informatia pe care o cauta din prima.

robi09
24.07.2010, 21:31
Da netul, nu te cotrazic, dar un web design se paote aduce la raportul contemporan/utilitar, daca intelegi ce vreau sa zic. Singurele imbunatatiri care ar fi bine sa le faci ( este un sfat ) sa schimbi footerul ( adica sa ii adaugi un fundal ) si sa ai un meniu si logo-ul acelasi pe toate paginile, in legatura cu logo-ul daca vrei ceva personalizat pentru fiecare categorie a portalului poti face un logo bazat pe text si pentru fiecare categorie il personalizezi frumos, sper ca ai inteles mesajul.

Stima.

netul
25.07.2010, 12:55
Logo-ul e acelasi (exceptand textul cu categoria) pe aproape toate sectiunile. Unde nu e schimbat (apare cel veci) urmeaza sa se refaca sectiunea respectiva in totalitate. Footerul e comun la tot portalul, e un fisier unic importat in toate sectiunile.