PDA

Arată versiune īntreagă : Ajutor/opinii in vederea optimizarii.

allecs
02.08.2010, 14:01
Cine imi poate da o mana de ajutor sau opinii in vederea optimizarii siteului www.lucruri-bizare.info aj fi recunoscator

tolby
02.08.2010, 14:58
In sfarsit un utilizator de pe acest forum cu un site interesant chiar daca e pe platforma wordpress.
Sfatul in vederea optimizarii este sa il inscrii in cat mai multe directoare si sa bolduiesti cuvintele cheie interesante din continutul articolelor

allecs
02.08.2010, 16:07
am inteles..chetsia cu directoare..o fac zi de zi..cam 10-15 pe zi

bobo4u
02.08.2010, 19:14
prea putin. incerca sa bagi peste 50 pe zi . si tine minte ca nu intotdeauna cantitatea e criteriul cel mai important . gandeste-te si la calitate

robi09
04.08.2010, 12:42
"cantitatea e criteriul cel mai important" Serios? Ce preferi? 50 de directoare web cu pr0 sau 20 de directoare cu pr5 ?

Optimizeaza pagina, inscriere in directoare, linkuri pe bloguri cu ceva pagini indexate in google si pr, cumpara linkuri pe site-uri bune.

andreifan
08.08.2010, 00:43
Astia te pun la munca fara rost.
Scrie doar posturi originale si atragatoare, foloseste descriere si titlu unic pe fiecare pagina, schimba descrierea site-ului si fa-o fluenta nu formata din cuvinte cheie, schimba titlul site-ului, pune maxim 3-4 cuvinte cheie, sa ai sitemap, robots.txt, inscris la google webmaster, yahoo webmaster si in alexa. Prinde 2-3 link-uri pe Wikipedia in categoria ta, si mai prinde 2-3 link-uri cu PR minim 4, si e de ajuns. Apoi posteaza zilnic.

Dennis
08.08.2010, 12:50
Alexandru, 'stiinta' optimizarii pentru motoarele de cautare nu este una standard, una batuta'n cuie, creata din 10 puncte si gata, daca le-ai parcurs, ve-i avea succes - in aceasta 'stiinta' totul se bazeaza pe testare proprie.
Vezi in jurul tau, fiecare are o parere diferita de antevorbitorul lui, utilizatorul cu numele - (liniuta, se pare ca asa-l cheama) are parerea lui, diferita de a celorlalti, asa cum eu gandesc diferit fata de el sau ceilalti, asta nu inseamna ca parerile sunt gresite, nicidecum, inseamna doar ca noi asta am testat si gasim ca este drumul cel bun pentru a avea succes cu propriul site.

Sfatul meu, testeaza si asteapta, rezultatele seo nu se numara in 50 de vizitatori plus in urmatoarele 2-3 saptamani ci in dezvoltare continua pe termen indelungat, peste 12 luni, cine vrea rezultate seo intr-o luna, se gaseste pe drumul de piatra heheh

allecs
08.08.2010, 13:58
ok..implementez ceea ce stiu si o sa revin peste ceva timp cu detalii daca sunt bune sau nu.. ms mult

andreifan
08.08.2010, 22:22
Nu inteleg ce lagatura are liniuta "-" mea in toata chestia asta, pentru faptul ca am ales linuta la orice raspuns din cadrul contului meu asta nu inseamna ca dau raspunsuri proaste sau mincinoase aici. Era simplu sa iti dai seama ca numele meu este Andrei din nick, dar in fine.. barca pe valuri pluteste usor..
A si am uitat sa mentionez, nu vei gasi niciodata acest cuvant in limba romana "ve-i", nu exista.

vipe
09.08.2010, 07:19
Optimizarea SEO nu mai sta in inscrierea in directoare.Inscrierea in directoare este o minciuna!
Incearca sa capeti link-uri de pe site-uri cu un trafic real mai mare si hai sa zicem si cu PR!
Urmareste ca site-ul de pe care iei link sa aiba o putere de indexare foarte maer si daca nu are PR,intelegi ca nu mai conteaza!
Cauta sa pui text unic si interesant!
Fa-ticont pe facebook si twitter(cele mai bune),umplele de prieteni si "urmaritori" apoi share tot ce pui nou pe site!
Astfel vei capata vizite si va fi bine si pentru SEO

Marian_Blu
09.08.2010, 08:11
Īn principal Seo īnsemnă să intereacţionezi căt mai bine cu căt mai multe site-uri si cu google.
Un număr cāt mai mare de pagini, un script cāt mai bine optimizat,un conţinut unic si căt mai mare,trebuie cāt mai multe backlink-uri.
Īncearcă ghid-ul seo pentru īncepători transmis de google,poţi īncerca si cartea Always be testing.
Seo se īnvaţă de pe forum-uri.

PhoeniXman
09.08.2010, 09:14
Nu este nici o minciuna inscrierea in directoare... incerca doar sa obtii linkuri de pe site-uri tari in primele zile de lansare a site-ului tau si vezi ce vei patii... cu ajutorul directoarelor vei obtine treptat linkurile de care vei avea nevoie si nu se va considera spam de catre google.