Arată versiune īntreagă : Review forum
Salut, asi dori sa va dati cu parerea legat de unul dintre micile mele proiecte, este vorba de tinere.org, pe domeniu veti gasi un forum care are ca tematica discutiile intre adolescenti, etc... Forumul are pe la vre-o 2 luni, nu i-am facut o promovare extraordinara, dar urmeaza sa vina si aia, pana atunci va astept cu pareri legate de design, eventual sa-mi dati niste ideei pentru imunatatirea acestuia.
forumul arata destul de bine...
parerea mea e ca as schimba imaginea de la header...as pune ceva cu doi adolescenti dar sa fie real...nu gen desene...
in rest...nu stiu..bafta cu el.
Am deja in "plan" un nou banner, momentan inca imi finisez putin "photoshopu" dupa care voi modifica banner-ul, m-am gandit sa caut un script care sa imi permita sa introduc un banner rotator, iar acela sa schimbe la fiecare vizitator nou banner-ul din header.
PhoeniXman
06.08.2010, 22:00
Cu bannerul actual seamana a forum de anime, in rest e ok pentru tineret dar cel mai important este continutul si cum vei atrage tineretul pe forum.
MaDaLyN17
06.08.2010, 23:05
e fain insa, sunt cam multe sectiuni pentru un forum abia lansat!
in rest, e OK! succes cu el!
EDIT: stiam ca este pe undeva si l-am gasit... un tutorial despre cum sa ai un forum (sa zicem) de succes!
NU este scris de mine asa ca am postat sursa jos!
Viziteaza blogul din semnatura mea :D
e fain insa, sunt cam multe sectiuni pentru un forum abia lansat!
in rest, e OK! succes cu el!
EDIT: stiam ca este pe undeva si l-am gasit... un tutorial despre cum sa ai un forum (sa zicem) de succes!
NU este scris de mine asa ca am postat sursa jos!
Viziteaza blogul din semnatura mea :D
Interesant articolul, totusi am metodele mele, momentan m-am oprit putin, astept raspunsul cuiva pentru ca de o perioada tare imi sta in cap sa plec din tara. In fine, apar membri noi destul de "des" daca stam sa ne gandim la vechimea forumului si majoritatea membrilor au minim 2-3 posturi, deci eu zic ca e bine, am inceput sa lucrez si la noul banner. Sper sa iasa ceva din el :d mersi fain de sfaturi, daca mai aveti ceva de adaugat va astept.
Ps. Ca idee cum vi-se pare ? Adica, "forum pentru adolescenti" Vi-se pare ok ?
Design-ul e ok, scriptul MYBB, la fel. Doar ca posturile, ce sunt acolo, sunt de copii (ma refer la administrator).
Exemplu de la un administrator: "Ce sa tai ? Smile)) LOl, asta e noua zau .... sa o tai cu foarfeca =)))" e interesant sa vezi asta de la un administrator (LOOOL =)))) HAHAHA etc)
Design-ul e ok, scriptul MYBB, la fel. Doar ca posturile, ce sunt acolo, sunt de copii (ma refer la administrator).
Exemplu de la un administrator: "Ce sa tai ? Smile)) LOl, asta e noua zau .... sa o tai cu foarfeca =)))" e interesant sa vezi asta de la un administrator (LOOOL =)))) HAHAHA etc)
Ah, doamne iarta-ma, am dat cuiva in cap cu acel post ? Ai vazut ce a zis pustiu ala ca vroia sa faca? Ce ai fi vrut sa fac? Sa-l trimit la medic sa io taie medicu ? Sa-i invat sa se mutileze, sau ce sa fi facut ? Logic ca m-a amuzat si pe mine. La urma urmei e un forum de discutii nu un forum pentru roboti.
Ps. tanaru ala ar putea intra in top 10 cele mai interesante reply-uri pe anul asta.
Ps2. Nu mi-asi fi permis sa las asa un comentariu daca nu l-as fi cunoscut pe respectivul user.
Are un design destul de atragator dar cred ca se bazeaza prea mult pe culoarea albastra (parere personala)