PDA

Arată versiune īntreagă : Bittdifender 2009

warry
21.12.2008, 10:53
Acum 23 luni am luat 3 licente de Bittdifender 2009, 2 am dat unor cunoscuti iar una am pastrat-o!
Am formatat tot hardul, si primul lucru am bagat acest program, dar mai mult necaz imi aducea!
Nu stiu parca as fi fost protejat mai bine fara antivirus!
Acum am pierdut toate datele, se restarta calculatorul cand il porteam, aveam o eroare in LocalDisk C!

Cred ca Bittdifender este chiar "praff"

Cobrasx01
21.12.2008, 14:56
Nu e praf. La-i luat de pe warezz sau cand la-i luat era deteriorat.

dorikut
04.01.2009, 10:37
Antivirusul incearca sa te scape de virusi (daia dispar fisiere). Restul problemelor sunt din alte cauze.

euyakuza
04.01.2009, 11:50
mie niciodata nu mi-a placut bitdefender. parca consuma prea multe resurse

RaZVaN1200
04.01.2009, 14:56
E Foarte Varza Bitt'u!!

RaZVaN1200
04.01.2009, 14:57
Dar Unii Cred Ca E BuN!! :|

f_huba
04.01.2009, 20:10
despe bitdefender nu pot spune decat ca e jalnic (din punctul meu de vedere) ...
am incercat 2-3 ori sa folosesc pe sisteme diferite (mia fost bagat licenta cu forta la achizitionarea unui laptop)
... am renuntat la fiecare tentativa ... (de ex: imi gasea te mire ce virusi in fisierele XLS scrie de mine in VBA - aveam functii care redenumea pagini, le prelucra si genera rapoarte, pt fluturasi de salarii; al doilea necaz era ca imi gasea suspecte acele fisiere care in numele lor continea caracterul "." - de ex la veriunea aplicatiei )
in +e mancator de resurse foarte mari ... ce-i drept de ani de zile nu am mai incercat nici o varianta dar nu cred ca au lucrat la kernel atat de mult incat sa merite o incercare

momentan folosesc nod32 (de ani de zile) - cu acte in regula ... (chiar e diferenta intre varianta cu patch si cel oficial, cumparat) ... si chiar recomand tuturor ... (anul trecut am vandut (printr-o firma partenera Eset ) injur de 40-50 de licente ... dar nic nu am avut probleme cu acei clienti ...

eugen_alice
04.01.2009, 21:15
M-am impacat foare bine cu bitdefender 2008 cand lucram cu windows xp
Am instalat pe vista si nu lucra cum trebuie ,
Am renuntat la el si am cumparat o licenta de Kaspersky anti-virus 2008 Si vreau sa spun ca sunt super multumit de el
Imi tetecteaza virusii inainte sa-mi intesteze fisierele din sistem
Il recamnad in ciuda pretului cam piperat dar asata este (scump dar face)
Sincer am avut si un Nod32 si la primul acces cu un site virusat am pierdut jumatate din fisiere (pe win xp)
Acum nu vreau sa va dezamagesc , fiecare foloseste ce vrea si cati bani are
Am mai ajuns la o concluzie... Licenta face toti banii

calcancristian
04.01.2009, 21:22
cel mai slab antivirus...pe langa faptul ca este extrem de incarcat cu tot felul de aplicatii care fac din PC-ul tau sa faci cafea la el atat de solicitat nu-si face treaba...este bun doar pentru PC cu resurse foarte foarte foarte foarte bune si care nu fac altceva decat contabilitate documente WORD EXCEL...pentru noi e crima curata si o galeata de nervi..parerea mea ..cand oi incepe sa intri pe un site care are POP-UP sau ferestre care se deschid mai mult de 2 cred ca inchizi PC instantaneu

SlipKnoT
04.01.2009, 21:33
Puneti avast in caz ca ai pc-ul mai neperformant iar kaspersky 7 sau 2009 daca ai un pc bun :) eu kaspersky 2009 folosesc si stau fara griji :)

dorikut
04.01.2009, 22:15
Puneti avast in caz ca ai pc-ul mai neperformant iar kaspersky 7 sau 2009 daca ai un pc bun :) eu kaspersky 2009 folosesc si stau fara griji :)

Si eu am folosit KAV7 insa KAV2009 imi incetinea prea mult pcul...acum am nod32, rapid si sigur!

D3rbedeul_
18.01.2009, 15:11
sunt de acord cu tine warry ... am testat si eu bit deffender de pe cd original .. si e slab ..
consuma multe resurse ..
scaneaza calculatorul \ banda de internet \ aiurea ... si multe chesti care sau bagat aiurea in el...

Black
24.02.2009, 07:54
Bitdefender e cel mai prost program de antivirus el scaneaza incontinuu si nu gaseste niciun virus si iti intra la virusii in pc de nu mai scapi de ei.Folositi Avira Antivirus cu prioritate

f_huba
24.02.2009, 08:17
.. sau nod32, pe care il folosc de o perioada ... (chiar azi am facut un Renew pentru 5 statii pentru 1 an) ...
acum folosesc pe o statie varianta SMART SECURITY care are pe langa AV si un firewall foarte puternic si bine pus la punct

e bine de stiu ca in cazul in care se primeste un atac ... datele sunt trimise si la Eset ... ei il analizeaza cat de repede pot ... se scrie/actualizeaza kernelul programului si baza de date si il pune public pentru download la toti clientii inregistrati ..
bazele de date se actualizeaza zilnic de mai multe ori

si optiunea cu firewall e foarte buna ... merge si in paralel cu cel al windowsului ...
pana nu demult am avut ZoneAlarm Pro instalat dar cel de la nod nici nu se compara nici ca viteza/resurse si nici ca functii

agelu
16.04.2009, 07:29
Practic e o chestie de subiectivism, dar totusi, citind niste teste, review-uri si pareri, KAV, NOD32 si Bitdefender sunt mereu in top dar cel mai bun antivirus e atentia si cateva cunostiinte despre cum actioneaza virusii, troieni,spyware,.... Personal folosesc Bitdefender Internet Security 2008 cu toate setarile la maximum+Spyware Doctor Starter Edition(o varianta aproape free) si Adware 2008 care impreuna imi acorda o protectie mai buna.

Dralex
16.04.2009, 08:11
bitdefender e jaf la fel si nod 32 cele mai bune antivirusuri sunt KAV si AVG restu nu e bun nicii unu cu nod 32 stateam cu virusi in pc si nu detecta nimica la KAV tot stergea ce era virus ,iar AVG folosesc acuma si sunt multumit imi detecteaza virusi cand trag ceva si imi opreste sau daca intru pe un site cu virusi nu ma lasa.Folositi KAV sau AVG

Slash
16.04.2009, 09:01
Eu folosesc AVG free edition , sunt foarte multumit de el.

bardasalexandru
17.04.2009, 15:04
Stii ce sa faci?Ia Kaspersky Internet Security 2009,ia-ti o licenta originala sau de pe net si o sa fii 100% protejat.Am Kaspersky de vreo 4-5 luni si nu am avut niciun virus pana acum.Am 256 mb ram,64 mb video,1.4ghz intel p4 si merge perfect.Este solutia cea mai buna

ecko911
17.04.2009, 15:50
am si eu avg si este foarte bun:)

klaw
17.04.2009, 22:30
Eu am primit sa zic asa un bitdefender v10 internet security si pe win xp e foarte bun dar lam incercat si pe vista si mia mancat toate resursele!:?

ElemenT^
18.04.2009, 11:29
e foarte bun bitdefender dar pacat ca mananca mult din rami .. parerea mea

mastertrance
18.04.2009, 12:02
sunt de acord cu ElemenT^ , eu am avut bitdefender(cumparat cu licenta) , imi mergea bine la inceput dar intr-un timp mi se parea ca merge cam greu calculatorul si de atunci folosesc Eset Nod 32 (dupa parerea mea e bun)

aZaLee
18.04.2009, 12:18
mie mi se pare chiar varza bittdefender.....cam asa am patit si eu dar nu am cumparat licentza...

klaw
20.04.2009, 10:06
si eu sunt de acord cu element....este un antivirus bun dar in timp nu mai merge la fel de bine...plus ca daca ii lasi protectia in timp real activata stai mult cand copii ceva etc...