PDA

Arată versiune īntreagă : Comunicat important de la google

floro9
11.08.2010, 19:28
Discutam cu cineva despre optimizare-a unui site si mi-a dat o un link de la google pe care o sa il postez pentru a vedea ce zic cei de la google
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html
rog sa nu se stearga pana nu ma lamuresc un pik, ca aicea cei de la google zic ca nu mai eau in considerare de ani buni cuvintele chei de la meta keywords
Voi ce parere aveti? sunt importante sau nu sunt importante? daca sunt importante specificati unde ar putea fi importante?

PhoeniXman
11.08.2010, 19:32
Si eu cred la fel, dar titlul si descrierea inca sunt importante.

XtrimVerSuS
11.08.2010, 19:55
Am observat ca Google verifica toate tagurile meta. Daca sunt cuvinte cheie in exces in taguri (keyword stuffing), risti sa fii sanctionat. Daca nu, le ignora pe toate in afara de title. Descrierea (spun cei de la google si testat de mine de asemenea) este folosita doar pentru a afisa un text in pagina de rezultate de pe google. Daca aceasta lipseste, primul paragraf de pe pagina va fi afisat acolo. Este optionala, deci nu este importanta.

computerscom
29.08.2010, 15:08
Google nu mai ia in considerare meta keywords insa, yahoo si restul le folosesc, de asta se folosesc inca. Nu se mai pune nici index, follow, Google, face asta automat nu este necesar sa mai scrii. Descrierile cele mai scurte sunt cele mai bune si keywords-urile nu mai mult de 5. Foarte important pentru Google, este sa ai frecventa si proximitate buna la cuvintele cheie din articol sau pagina, daca sunt aranjate gresit nu sunt luate in considerare. Ma refer la articolele cu care se incearca indexare rapida, pentru articolele (pentru vizitatori), nu este important, google il ia si fara descriere, sa aiba doar titlul bun.

venaman
30.08.2010, 13:10
Si atunci ce ii mai important pentru google ca sa iti urce site-ul pe o pozitie mai buna in rezultate? nu mai inteleg nimic.
Apropo, am observat ca daca descrierea nu mai exista nu afecteaza site-ul in rezultate.
Si atunci revin ,de ce tine cont google pentru o pozitionarea mai buna siteului? va rog lamuriti-ma si pe mine!

floro9
31.08.2010, 14:26
eu banuiesc ca tine cont de continut si am inceput sa mai arunc prin continut cuvinte chei pe care le pun cu bold si pun in continuare titluri si vad ca se cunoste