Arată versiune īntreagă : IPV Hosting
costyn33l
16.08.2010, 13:14
Salutare ,
As dori si eu cateva informatii despre aceasta firma. [ipvhosting.com]
A mai folosit cineva serviciile de la aceasta firma ?
Ati avut probleme cu ei / au avut probleme cu serviciile oferite ?
da.. nu sunt prea de incredere asa iti dezactiveaza contu daca te prinde cu ceva suspect !
offtopic
da.. nu sunt prea de incredere asa iti dezactiveaza contu daca te prinde cu ceva suspect !
Fara sa-i cunosc pe cei susnumiti - oricare provider serios, nu copilasi banali cu resellercont, inchide contul daca scriptul folosit de tine dauneaza altora sau oferi un continut care incalca legislatia sau termeni de utilizare.
Cine nu inchide astfel de conturi trebie sa fie tampit - pe langa ca dauneaza altor utilizatori de pe acelasi server, risca ca IP-urile sa-i fie puse in listele negre si sa-si dauneze propriei afaceri.
Ca Detinator de webspace este necesar sa te incadrezi atat in legislatie cat si in termeni de utilizare al platformei unde te inregistrezi sau de unde cumperi spatiul - nu insealmna ca daca ai platit faci tu ce vrei si gata, asta nu este posibil - chiar si in aceasta ipostaza, de client (iar cum noua romanilor ne-a intrat in cap ca oricare client este si rege, desi nu se comporta ca un rege) ai raspundere fata de cei care-ti acceseaza siteul heheh
offtopic
aici ai dreptate Dennis dar macar un mail inainte de avertizare? se poate nu? eu asa cred daca traim intr-o romanie care ne respectam
offtopic
aici ai dreptate Dennis dar macar un mail inainte de avertizare? se poate nu? eu asa cred daca traim intr-o romanie care ne respectam
Da, ai dreptate, traim intr-o Romanie unde (ar trebui sa) ne respectam reciproc - cu toata stima dar lipsa de respect incepe deja in momentul in care ai incalcat termeni de utilizare sau legislatia in vigoare. Uneori, scrie in termeni de utilizare ca nu te someaza, in aceste situati va trebui sa fi foarte atent finda risti sa-ti pierzi contul, scriptul si datele clientilor sau utilizatorilor care au fost sau sunt inregistrati acolo.
Banuiesc insa ca nu au dreptul sa-ti retina baza de date si scriptul de pe spatiu, sunt proprietate personala - dar asta difera de la hoster la hoster.
Oricum, recomandarea mea merge catre: Cine citeste (inainte si nu dupa ...), este in avantaj
offtopic
Din moment ce tu accepti termenii de utilizare ai serviciului mi se pare corect ca poate sa ti-l dezactiveze fara nici o treaba. Tu spui ca ti s-a adus la cunostinta faptul asta bifand casuta care confirma citirea acelor termeni. Daca bifezi casuta fara sa citesti e problema ta.
PhoeniXman
16.08.2010, 17:04
offtopic
Da ai dreptare, trebuiau sa trimita un mail de avertizare, spre autoritati!
Webnetinfo
16.08.2010, 17:56
offtopic
Nu va stresati, deoarece noi patim in fiecare zi chestii de acest gen. Am ajuns sa suspendam si 2 - 3 conturi de gazduire pe zi pentru nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare, sau pentru neplata facturilor, dupa ce ii anuntam, ii amanam cu plata, etc... si tot noi nu suntem cei profesionisti si cei care suntem nesimtiti ca le suspendam serviciile.
Ei nu inteleg ca orice chestie are niste reguli, orice faci trebuie sa faci cu responsabilitate. Nu ma mira faptul sa vad sute de reclamatii din partea unor copii cu site-uri de muzica, filme, etc... pentru ca le sunt suspendate conturile.
Chiar azi, un tip pentru care am primit si o reclamatie din partea AIMR pentru un site de muzica, i-am spus despre ce este vorba, i-am aratat si dovada reclamatiei, si el imi spune ca nu este domeniul lui ci al unui prieten.
In TOS la noi scrie clar si explicit ca este strict interzisa gazduirea de domenii care nu sunt pe numele celui care are si contul la noi, si pentru cei care nu respecta aceste regului, li se vor aplica o sanctiune in valoare de 50 euro, la care tipul imi spune sec: "Nici nu am stiut despre acest lucuru" si acum tot noi suntem vinovati de ce el are contul suspendat.
Asta este Romania in care traim, si in care ne place sa facem orice "smecherie" doar ca sa o ducem noi bine.
Efectiv mi-e sila de felul in care am ajuns si in ce parte merge. :(
cosmin01
16.08.2010, 18:47
am hosting de la ipvhost.ro si nu am avut probleme cu ei. chiar ii recomand
costyn33l
16.08.2010, 19:05
Intr-un fel aveti dreptate.
Userul trebuie sa isi asume responsabilitatea pt ce pune pe host.
Cum zice'ti voi ca se suspenda conturile, acu 1 an , cei de la host28 daca aveai un folder cu numele yahoo imediat iti suspenda contul sau daca foloseai un script care nu era codat / scris calumea .
Si pana la urma @WebNetInfo tu nu ai de ce sa fii tras la raspundere.
De ce ? Pt ca cei care au sit-uri de filme / muzica, fisiere nu sunt hostate pe hostul tau ci pe altul.
Daca gresesc va rog frumos sa ma iertati.
nixServers
16.08.2010, 19:40
OFF: Ce amuzanta e fraza asta: ... daca te prinde cu ceva suspect.
Totusi in cazul IPVhost lucrurile sunt departe de a fi ok. Fara nici o legatura cu business-ul nostru, am o parere PERSONALA despre ei. Am un amic care are la ei hosting. Doua lucruri sunt de mentionat:
1. nu isi respecta SLA-ul de 99.5% (asta e luata de pe site-ul LOR)
Year Total checks Outages Failed checks Uptime
2010 10751 33 65 99.395 %
2. RAID-5 pentru DB-uri, asa cum au ei, that's a no-no.
RAID5 e un MySQL killer, lucru pe care amicul meu l-a constatat in cateva cazuri (desi l-am avertizat in prealabil) in care fara sa aiba site-ul aglomerat (un fleac de site dealtfel), s-a trezit ca nu ii mergeau bazele de date.
Lucrurile astea nu sunt minore, sunt chiar relevante pentru cel in cautarea de hosting shared.
Mi se pare incredibil de GREU sa ratezi un SLA de 99.5% intr-un dc ca Hetzner (acolo unde au ei cele 3 servere) si cred ca Dennis, ca si client Hetzner, poate sa va confirme ca trebuie sa te chinui putin sa scazi sub valoarea asta.
Nu vreau sa lovesc in ei, fiecare face ce stie si mai ales ce poate, dar cred ca aici pe cwr puteti gasi cativa furnizori de shared mult mai buni ca ipvhost.
Atat despre IPVhost si parerea mea neavizata.
-------------------------------------------------------------------------------------
OFF again: Un sfat pentru voi cei care oferiti shared: RAID5 se poate folosi numai pentru file hosting intr-o OARECARE masura, niciodata pe MySQL pentru ca nu suporta I/O suficient de mare.
Asa ca sfatul meu: nu faceti hosting pe RAID5. Nu discutam in thread-ul asta despre 50/51/60/61 cu sau fara spare-uri ca nu are sens, va spun doar ca e very expensive. La obiect: mergeti pe RAID1 sau RAID10, dar nu RAID5. Va arat 50 de benchmark-uri la orice ora pe tema asta.
Ca o ultima mentiune, pentru cei care sunt ceva mai interesati de aspectele tehnice RAID5 va recomand urmatorul document:
http://www.miracleas.com/BAARF/1.Millsap2000.01.03-RAID5.pdf
EDIT: si inca unul http://www.miracleas.com/BAARF/RAID5_versus_RAID10.txt
Stima.