Arată versiune īntreagă : Cuvinte Cheie !
alexandru1993
22.08.2010, 16:49
De -2 luni am realizar cu un prieten un site ! Ce e drept totul este gratuit ! Hostul este de la 000webhost si domeniu .tk ! Dar vad ca se poate sa realizazi ceva si cu asa ceva ! Am inscris site-ul in vreo 50 directoare romanesti . Pana in momentul de fata s-a vazut rezultatul pentru unele din cuvintele cheie .
Site-ul este lucruribizare.tk . imi puteti da exemle de cuvinte cheie care ar putea aduce vizitatori ?? Cel mai bine mi-a mers cu : lucrur bizare (prmul loc la cautarea aceasta la google) .
Astept parerile vostre despre civinte cheie .
P.s. Pentru inceput ma bazez cel mai mult pe cuvintele cheie !
ti-a ajuns intr-o pozitie buna pentru ca nu ai concurenta si domeniul contine cuvantul cheie principal.
Cuvintele cheie vin din "imaginatia ta", inspecteaza site-urile concurente, continutul site-ului tau si ce se cauta, si asa iti poti alege cuvintele cheie.
Cel mai bine mi-a mers cu : lucrur bizare (prmul loc la cautarea aceasta la google) .
Astept parerile vostre despre civinte cheie .
P.s. Pentru inceput ma bazez cel mai mult pe cuvintele cheie !
La mine nu esti pe primul loc ci pe 14(in acest moment)
alexandru1993
22.08.2010, 17:55
care este cautarea pe care ai dat-o ?? lucruri bizare ??? la mine e pe primul loc pe prima pagina !
Foloseste instrumentul pentru cuvinte cheie de la Adwords si Insights-ul de la Google ;) Bafta !
Cum spune si Robert mai sus, cuvantul cheie ales este unul nu chiar folosit la fiecare a 2-a propozitie a utilizatorului web, ca atare, este mai usor sa optimizezi, doar ca:
- atunci cand un user cauta intr-un motor de cautare, nu va cauta in mod explicit dupa 'bizar' sau 'lucruri bizare' - posibil insa sa caute dupa videoclipuri bizare, lucru care la o optimizare pe 'videoclipuri' aduce cu sine un grad mai ridicat de dificultate
- incearca sa afli, stiam ca exista unele siteuri care ofera aceste servicii, cati useri cauta dupa cuvantul cheie 'bizare' sau cuvinte inrudite, incearca regional (Romania) si international, pentru a vedea rezultatele, compara acestea si gaseste 'calea de mijloc'
- domeniile .tk (Tokalau daca nu ma insel) nu sunt un miracol si nici chiar ragnet pe piata domeniilor, iar daca candva te razgandesti sa-ti muti domeniul pe o alta terminatie, optimizarile actuale se pierd, ca atare si vizitatori se duc - daca-ti permiti, cumpara acum un domeniu adecvat (.ro sau .com pentru international) si cladeste pe o fundatie de durata.
...in rest, mult succes
PS.: la inceputul internetului, exista un site de acest gen, doar ca era cu 150% mai groaznic in privinta continutului, daca nu ma insel se numea root.com sau roth.com ceva in aceasta directie - aveau pana si imagini din accidente, morga si autopsie pe el, a fost inchis, motivele fiind evidente, brrrrrrrrr
OFF: Rotten dennis, nu postez linkul, cand aveam 10 ani ma uitam pe el la internet.. groanizc:)). Nu stiam ca acest site are o vechime asa mare. Dennis site-ul inca mai merge. :)
PS: Pentru toti designeri si detinatorii de site-uri rooten este facut in stil web 1, faceti comparatia cu un site deschis recent, si aflati ce este web 2. ;)
offtopic
mersi Robert - wow, fratilor, mai groaznic decat oricare film de groaza - pe cuvant ca aceste imagini te preocupa pe termen indelungat daca te uiti la ele cu atentie circa 30 de minute
...stiam ca siteul a fost inchis si avea acces doar cu carte de credit intr-un anumit timp
cata istorie poate zace intr-un singur web site.
alexandru1993 urmeaza sfaturile care le-ai primit ca nu sunt sfaturi proaste.
care este cautarea pe care ai dat-o ?? lucruri bizare ??? la mine e pe primul loc pe prima pagina !
Da, lucruri bizare am cautat.
La mine nu esti pe primul loc ci pe 14(in acest moment)
La mine la fel. Am cautat 'lucruri bizare' :)
La mine la fel. Am cautat 'lucruri bizare' :)
Confirm : Locul 14 !
app..daca vrei sa te inspiri ai grija sa nu furi poti sa te utii pe siteul din semnatura mea.
si app..te rog schimba descrierea ca te afci de ras nu mai plagia fa-ti o descriere a ta ..te rog..
alexandru1993
23.08.2010, 16:43
Am sa anunt posesorul site-ului sa faca asta ! Nu eu il detin , Doar il ajut cu Promovarea (inscrierea in directoare) ! Dar din cate stiu eu el are site-ul de pe la inceputurile lui iulie . Tu de cand il ai >>
Dar din cate stiu eu el are site-ul de pe la inceputurile lui iulie . Tu de cand il ai >>
...folositi copyscape.com si vedeti care de la care a copiat
alexandru1993
24.08.2010, 18:02
Din cate am observat eu alles deabia acuma pus link de la copyscape ! Probabil de frica ??