PDA

Arată versiune īntreagă : LinkEx Radio-Fan.Ro PR 4

FanAleex
21.12.2008, 22:59
salutare intereseaza pe cineva un linkex cu www.radio-fan.ro 2...3000 de vizite si PR4
astept oferte ( fara situri cu domenii free )

Oliviu
22.12.2008, 10:09
Faci banner exchange cu funkycs.ro?

imp3rial21
22.12.2008, 15:28
fac eu link exchange cu tine daca vrei.. www.filme-bune.net .. am PR 0...daca te intereseaza.... PM..

TheOne
26.12.2008, 16:09
as vrea si eu iar tu daca vrei intra pe www.selectmp3.biz si acolo ai linkex automat thnx:biggrin:

Dennis
26.12.2008, 16:25
TheOne, aici se face schimb de link-uri ...genul celor automate te rog sa le promovezi altundeva,
acest gen de *exchange* promovat de tine se interpreteaza ca fiind backlink si nu un schimb in adevaratul sens al cuvantului.

Multumesc pt. intelegere.

dorikut
26.12.2008, 18:41
TheOne, aici se face schimb de link-uri ...genul celor automate te rog sa le promovezi altundeva,
acest gen de *exchange* promovat de tine se interpreteaza ca fiind backlink si nu un schimb in adevaratul sens al cuvantului.

Multumesc pt. intelegere.n sisten de exchange
Linkex este dupa parerea mea un sisten de exchange!

Dennis
26.12.2008, 18:49
Corect este un sistem de exchange, dar unul automatizat.
Cum ar arata forumul daca fiecare ar veni si ar scrie *schimb de link, inscrie link-ul pe www.etc.etc.ro*

Cine doreste un schimb de link cu alti webmasteri sa detina si politetea de a scrie:
*Caut parteneri pt. schimb de link cu site-ul X, are PRy, si vizitatori x lunar/saptamanal*
...asa se face un schimb si nu ...intra pe Y si inscrie-ti link-ul la rbrica Z

Cu stima

dorikut
27.12.2008, 22:21
Corect este un sistem de exchange, dar unul automatizat.
Cum ar arata forumul daca fiecare ar veni si ar scrie *schimb de link, inscrie link-ul pe www.etc.etc.ro*

Cine doreste un schimb de link cu alti webmasteri sa detina si politetea de a scrie:
*Caut parteneri pt. schimb de link cu site-ul X, are PRy, si vizitatori x lunar/saptamanal*
...asa se face un schimb si nu ...intra pe Y si inscrie-ti link-ul la rbrica Z

Cu stima
Aici ai dreptate...eu unu am mari probleme cu inregistrarea de siteuri cu continut ilegal....zilnic sterg din lista 3-5 siteuri.

Alinutz
28.12.2008, 01:34
Bravo admin...ai ziso...sunt mandru de tine ;;)

TheOne
29.12.2008, 10:21
da vreau iti las un pm

cristian
30.12.2008, 22:00
daca vrei sa faci schimb de banner cu www.suspenet.info (http://www.suspenet.info)
trimite un PM

pad_vlad
01.01.2009, 20:17
daca vrei sa facii banner exchange cu: www.pkgzone.com PR 3,da-mi un PM !

Dennis
01.01.2009, 20:43
salutare intereseaza pe cineva un linkex cu www.radio-fan.ro 2...3000 de vizite si PR4
astept oferte ( fara situri cu domenii free )

pad_vlad si cristian:
...cine citeste, este in avantaj!

FanAleex asteapta ofertele voastre si nu astepata sa veniti voi si sa-i scrieti ca asteptati oferta lui - ciudata arta de a raspunde la o oferta.

In astfel de situatii descrii frumos
- care este linkul site-ului
- unde va fi afisat linkul pe site,
- cati vizitatori lunar ai,
- de unde provine marea parte a acestora,
- PR-ul site-ului tau
- etc.

Un webmaster nu trebuie sa fie lenes la scris atunci cand este vorba de dezvoltarea site-ul propriu.

Cu stima

pad_vlad
01.01.2009, 21:52
- care este linkul site-ului: www.pkgzone.com
- unde va fi afisat linkul pe site,: poate fi asezat pe Index/Forum/Portal !
- cati vizitatori lunar ai, 400
- de unde provine marea parte a acestora,: cred ca google, si reclama facute de mine
- PR-ul site-ului tau: 3