PDA

Arată versiune īntreagă : Problema sitelinkuri

da alen
30.08.2010, 09:17
Salut,
Am site-ul din semnatura si recent am observat ca Google a generat sitelinkuri pentru el(se pot vedea cautand istoric auto sau istorie auto).
Problema este ca in contul meu, in webmasters tools, la sitelinkuri nu pot administra aceste sitelinkuri intrucat primesc "Google nu a generat niciun link de site pentru site-ul dvs. "
Are cineva idee care este problema?
Multumesc

FlavyB
30.08.2010, 09:31
Si eu am la fel,pt 2 siteuri,asa imi arata de vro' luna ..

tazonne
30.08.2010, 09:59
daca nu va deranjeaza intrebarea mea , fiind cam offtopic , in cat timp v-a generat google sitelink-urile ?

da alen
30.08.2010, 10:26
daca nu va deranjeaza intrebarea mea , fiind cam offtopic , in cat timp v-a generat google sitelink-urile ?

Un an si jumatate, dar nu are legatura perioada de timp cu sitelinkurile.

In webmasterstools scrie asa:

Link-urile de site sunt complet automate şi le afişăm numai atunci cānd considerăm că sunt utile pentru utilizator. Dacă structura site-ului dvs. nu permite ca algoritmii noştri să găsească link-uri de site bune sau dacă suntem de părere că link-urile de site pentru site-ul dvs. nu sunt relevante pentru interogarea utilizatorului, nu le vom afişa. Cu toate acestea, lucrăm īn permanenţă īn vederea īmbunătăţirii modului de căutare şi afişare a link-urilor de site.

samfingcul
30.08.2010, 10:44
cele mai probabil nu si-a facut "update" google webmasters

FlavyB
30.08.2010, 10:45
Cam la ce interval de timp face?

motanes
01.10.2010, 14:56
Mie mi-au apărut sitelinkuri după vreo 4 luni. Site pe care se adaugă conţinut īn fiecare zi.