PDA

Arată versiune īntreagă : Script?nu stiu ce este.

calcancristian
24.12.2008, 20:43
Va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu un script pentru un site.Sa explic ce vreau sa fac si nu imi iese:
Pe bannerul la siteul care vreau sal fac doresc sa pun peste el o reclama de la google adsense.
Dar cum se face acest lucru?Peste imaginea bannerului cum pun codul html..sau ce trebuie sa fac..sa decupez bannerul..dar nu merge...va rog mult sa ma ajutati daca puteti sau macar sa incercati sa-mi dati un sfat.Am sa va dau un site care are asa ceva in bannerul sau si vreau sa-mi raspundeti cat mai repede deoarece ma doara gatu de stat la PC fara rezultat.Stiu ca sunt si alte locuri intr-o pagina de a pune reclama dar simt eu ca acolo ar trebui pusa mai ales ca am vazut la alte site-uri..Parca da un aer siteului de ordonat...UITE AICI UN SITE CARE ARE ASA CEVA IN BANNER : INTRA AICI (http://cinemarx.ro)

Astept raspuns in cel mai scurt timp posibil,bineinteles daca este posibil..O seara buna si sa vina mosu :P

iCatalin
24.12.2008, 21:32
pai faci asa .. un <div id="banner"> aici pui scriptu </div> si in fisierul .css pui #banner { width: 400px; height: 90px; } si ca sa-l asezi folosesti margin ... cred ca margin-left: 5px; ... app daca am spus vreo prostie scuze .. si eu is incepator in css ... incerca solutia asta ... daca nu merge dami un PM cu id de mess .. ca mai am idei ... eu is in faza in care castig experienta prin incercari ;)) have fun ...

fanfm2
25.12.2008, 19:07
pff......este simpla faza...dar se putea si altfel nu cu style.css...dastea

calcancristian
25.12.2008, 19:37
pii frate te rog mult sami zici si mie cum se face ca nu stiu...dak stii mai simplu te rog zimi si mie...doar este o comunitate ..ne ajutam intre noi ..nu?

calcancristian
26.12.2008, 10:04
deci ma ajuta cineva..ca imi storc creierii...am reusit sa fac sal pun pe banner scriptu..dar imi fuge si meniul si continutul paginii akolo

Dennis
26.12.2008, 12:09
Pentru a te ajuta cu succes, cel care te ajuta trebuie sa detina acces la codul sursa al site-ului cat si la fisierul style.css
...acces prin FTP de obicei.

Alinutz
27.12.2008, 18:26
Se poate face....dar trebuie sa umble la site :).....fara sa iti umble cineva e greu...:)

calcancristian
27.12.2008, 21:01
am rezolvat...;) am facut un tabel NO BORDER IN EL AM BAGAT SCRIPTU...;) a fost simplu numai ca nu m-a dus capatana sa fac din prima asa..oricum multumesc pentru raspunsurile care intr-adevar mai ajutat:tongue:

dorikut
27.12.2008, 21:06
#topic inchis