PDA

Arată versiune īntreagă : Review wtmon.com

gamez0r
10.09.2010, 15:12
www.wtmon.com - statistici web
O parere ceva?:) inca o data ii multumesc lui mickutzu pentru ca m-a ajutat la ceva :D

varcolac1000
10.09.2010, 16:21
@alex : cum ti-az zis si pe mess: daca ajuns in 10ani sa fac ce faci tu sunt tare :) ... site-ul e absolut incredibil !

Ing3ras
10.09.2010, 19:15
Pune link catre statistici pe thumbnail sau titlu, este mult mai usor de accesat statisticile !
Incearca sa l optimizezi putin sau sa schimbi hostul ca pagina de statistici se incarca destul de greu .
Incearca sa faci o selectie a siteurilor inscrise, de exemplu asta e "http://wtmon.com/statistici-web/infovile.ro" under construction
Eventual un sistem sa detecteze automat backlinkul (bannerul)
Sterge "made by al-xx-_me-s--y-ho-.c-m" nu da bine adresa de mail, eventual iti pui nickul sau mai simplu un formular de contact
Incearca sa pui o descriere unica care sa contina o parte dein cuvintele insiruite de tine "statistici, statistici web, monitorizare trafic, monitorizare trafic web, web traffic monitor , traffic generator , youtube , trafic analist , stats , wtmon ..." ;)
Cam asta ar fi la prima vedere, ca am timp o sa l studiez mai atent si ti spun tot :)

varcolac1000
11.09.2010, 10:38
@ing3ras :hostingul am auzit ca are un dedicat de la krond, in rest ai dreptate !

gamez0r
18.09.2010, 09:58
Alte pareri? :D

robi09
18.09.2010, 14:56
Designul si asezarea in pagina mult prea simplu si cunoscute, fa ceva mai diferit.

flipper4u
18.09.2010, 16:56
am si eu cateva.. mofturi. sper insa sa fie constructive.

1. am bagat 3 site-uri.. nu imi apar nicaieri "site-urile mele", poate vreau sa le vizualizez direct din pagina mea de utilizator, nu?
2. eu sunt logat, dar cand intru in index, imi arata Acasa Inregistrare Autentificare Forum KROND . De ce mai imi arata inregistrare si autentificare?
3. poate nu vrem sa arate pe site acel banner, nu poti face ceva in legatura cu asta? am 2 site-uri pe care nu vreau sa pun bannerul.
4. pune link pe thumbnailul site-ului.

gamez0r
18.09.2010, 17:50
@robi09 - nu prea am idei... stiu nu este o scuza!

@flipper4u - azi ma apuc sa mai modific cate ceva la sistemul de monitorizare + alte statistici
1. ok! ma apuc sa fac.
2. e de la cache dar pe urmatorul update (maxim 1 saptamana) il scot.
3. am sa ma gandesc la asta!
4. urmeaza sa pun:)

Alte pareri?

varcolac1000
18.09.2010, 21:22
ti-am scris si pe mess :

1: la categoriile alea din sidebar sa apara si numarul site-urilor inscrise (asa cred ca ar fi dragut)
2: http://wtmon.comategorie/legislatie ... aici de ce nu arata "Ouuuuppppsss !!! nu avem nici un site din aceasta categorie :D" ?

flipper4u
21.09.2010, 08:52
As mai avea cateva comentarii..
-pune un sistem de cautare..
-toate acele Statistici site, Statistici sistem, Statistici tari, fa-le si tu sa arante zilnic, saptamanal, lunar si anual. Asa imi arata doar pentru ziua in curs, ceea ce nu este prea relevant..
- pune linkul pe thumbs ca innebunesc :(
-eu am vizite:1; afisari:68, iar alti 6 dinaintea mea au 0vizite si 0afisari...

flipper4u
24.09.2010, 20:19
vad ca pe toate site-urile inscrise in acest sistem de monitorizare a traficului imi arata acelasi grafic la evolutie-vizite, in semnsul ca pe toate am 89unici si 857afisari. ar fi frumos sa am pe toate asa ceva:).

ce imbunatatiri ai mai adus? ca o sa raman la sistemul tau, dar tine-ma te rog la curent cu noutatile :) daca vrei, te ajut la testare..

gamez0r
24.09.2010, 23:59
@flipper4u - Multumesc frumos ca te oferi dar pentru acum nu este nimic! O sa revin eu daca am nevoie de ajutor :D

Ce s-a facut:
1. Am rezolvat topul!
2. Nu se mai incarca asa greu paginile cu statistici!
3. S-a introdus http://wtmon.com/top-orase-romania/SITE-UL_TAU.COM/RO/ETC... => Top orase Romania

Ce se va adauga:
1. Sa arate pe pagina de profil pe ce loc esti in clasamentul general / categorie! (Azi: 25.09.2010)
2. Sa arate cand esti logat site-urile pe care le ai adaugate in wtmon.com (Azi: 25.09.2010)
3. Statistici azi / ieri / saptamanale / lunare (in cel mai scurt timp... depinde si de timpul meu)
... ce o sa mai urmeze ...

P.S.: Daca cineva crede ca poate sa aduca siteuri care sa se inscrie in wtmon.com (nu cu 10-15 vizite/zi) sa imi dea PM si cu ce vrea in schimbul acestei afaceri!

flipper4u
25.09.2010, 07:33
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wtmoncom/domains/wtmon.ro/public_html/statistici.class.php on line 935

se pare ca unul din site-uri a disparut de la tine din statistici.. nu stiu de ce :(

gamez0r
25.09.2010, 08:23
EDIT: Remediat...

tazonne
25.09.2010, 08:37
offtopic!
@gamez0r nu te mai ocupi si de modificari de template-uri? ti-am dat pm dar nu ai raspuns.

gamez0r
25.09.2010, 16:10
Ba da... vorbim diseara pe la 10-11 (: Alte pareri:D? astept oferte pe PM in legatura cu:
Daca cineva crede ca poate sa aduca siteuri care sa se inscrie in wtmon.com (nu cu 10-15 vizite/zi) sa imi dea PM si cu ce vrea in schimbul acestei afaceri!

flipper4u
29.09.2010, 07:49
Poate ca o sa comenteze lumea ca redeschid topicuri.. Dar eu folosesc acest sistem de monitorizare a traficului si mi se pare normal sa fac review-uri ori de cate ori gasesc ceva si cred ca ar putea fi imbunatatit. Sustin acest proiect si in concluzie vreau sa mearga cat mai bine.

Asadar...
- In pagina de statistici a fiecarui site in parte, ar fi utile inca 2 randuri, cu pozitia in categoria din care face parte si pozitia in clasamentul general. Astfel iti creezi o imagine de ansamblu a preformantelor site-ului fata de celelalte monitorizate in cadrul aceluiasi sistem
- In aceleasi statistici sumare, ar merge la fel de bine si statisticile precum la gtop..
* Last 24 hours visitors
* Last 7 days visitors
* Last 7 days visits
* Last 7 days displays
* Absolute unique visitors
* displays / visits (7 days)