PDA

Arată versiune īntreagă : fDns

alecs_seo
26.12.2008, 18:47
fdns.ro
Va recomand acest host..e foarte bun si ieftin... :)
am de la ei de 2 luni.. :) no problem

pacpac
02.01.2009, 19:15
Am avut si eu cateva luni de la ei sincer sa fiu nu am avut probleme cu hostul. Eu m-am mutat din alte motive care nu au legatura cu serviciile oferite.

Il recomand si eu pentru siteurile mici, bloguri, etc

remix
03.01.2009, 18:30
propietarul la fdns.ro imi este prieten si am webhosting la el de vro 6 luni si nu am problema...

Mai nou a marit afacerea acum au si Resellerhosting (Whm) si din cate vad eu aici au preturi foarte mic.

diamondnetwork
03.01.2009, 19:25
Super! Multumim! :smile:

remix
03.01.2009, 20:44
cu placere ;)

radiofan
04.01.2009, 07:10
misto siteull....:D:D:D:D:D:D:D:

Webnetinfo
26.01.2009, 17:05
incerc si eu cand termin cu ghesi

Alinutz
26.01.2009, 18:20
Poate ca Hosting-ul e bun , dar propietarul (are 18 ani) cu siguranta nu e intreg la CAP.....acuma este la decizia voastra....:)

remix
26.01.2009, 18:55
De ce spui ca nu este intreg la cap ?
Dupa parerea mea la 18 ani el se gandeste la afacere si cum sa faca bani in viitor.
Eu cred ca se descurca destul de bine si pentru servicile bune care le ofera.

Bafta si trebuie sa il respectati pentru cea ce face?

Alinutz
26.01.2009, 21:06
Eu unu nu trebuie sa il respecta....cat nu stie sa respecte pe alti....sti care e faza?au fost concursuri.....si cand au' castigat alti care nu ia picat bine imediat ca a fost HECKUIT forumul....in primul rand nu a verificat un IP.....daca era baiat destept putea sa verifice IP-ul de aia e Administrator....sau el se crede mare ca da un BAN sau alceva....
Tu ai' respecta un POLITIST....care te opreste pe strada si iti da o amenda de 1000 RON? asa fara sa faci nimic....?
Asa a facut el....dupa parerea ta' ti' se' pare corect? eu zic ca NU!
Inteleg ca se gandeste la viitor , la bani.....dar bani nu pot cumpara GANDIREA.....
Crezi ca cineva va' accepta sa ieie ban dupa o munca DEPUSA CORECT?!
Toti Castigam....dar trebuie sa inveti sa si pierzi , nu numai sa castigi....
Hai sa revenim la TOPIC!

rko87
12.02.2009, 18:01
Si eu am hosting la e si nu au fost probleme doar 1 data cand si-a mutat serverul dar asta se inampla la toti :biggrin:
Si ca caracter e baiat bun pe mine ma ajutat si la cateva probleme unde nu avea treaba el ma refer la un server cs nu era hostat de el si tot ma ajutat . Pt 18 ani cat are el eu cred ca gandeste mai bine ca 1 de 28 ani .Bv lui

radiofan
12.02.2009, 18:04
Este super hostul! Merge foarte bine dar ii mai trebuie un design mai inspirat! Sa atraga lumea

remix
13.02.2009, 18:34
pai ai vazut noul site unde se fac commenzile?

Sper sa nu considerati reclama.

webfdns.ro este noul site de commenzi. Dupa parerea mea este un desing placut.

kenvello
13.02.2009, 21:13
serviciile sunt foarte bune in comparatie cu preturile dar eu,sincer,prefer sa iau de la romarg hostgator xservers decat de la hosturi fantoma care nu se stie cand dispar..si odata cu ele disparem si noi

remix
14.02.2009, 22:13
serviciile sunt foarte bune in comparatie cu preturile dar eu,sincer,prefer sa iau de la romarg hostgator xservers decat de la hosturi fantoma care nu se stie cand dispar..si odata cu ele disparem si noi

dupa cum poti vedea si tu sau daca stai mai mult pe forum-ul lor isi actualizeaza servicile din saptamana in saptamana acum au nameservere propii, am primit un mail de la ei chiar azi ca siau modernizat serviciul de plati.

Eu unu cred ca servicile lui de plata nu se vor duce asa usor. Deja are peste 50 de site-uri hostate de el din cate stiu eu asta acum vro luna cand am vorbit cu el. Acum cred ca are mai multi.

Bafta si incercati ca merita dupa parerea mea.

bugs
15.02.2009, 00:12
Cum as putea avea increde in el cand nici macar niste amarati de termeni si conditii nu are pe pagina ?:)

Alinutz
15.02.2009, 00:43
Aproape toate site-urile au , intradear unele nu au , dar nu prea conteaza alea si cum e , el ca om....