Arată versiune īntreagă : Google adsense modalitati plata
As putea sa stiu care sunt modalitatile de plata prin card, accepta orice fel de card?
Nu exista modalitatea de plata direct pe card. Fie prin cec (dureaza f mult, ca 2 saptamani) fie prin Western Union (recomandat Western Union deoarece ajunge plata a doua zi dupa emitere)
Deci transfer prin Western Union si imi pot veni si pe un card bcr?
nu iti pot veni , am intrebat eu la bcr si mi=au spus ca doar personal sa ridic banii...
Si daca sunt minor este o problema?
Daca este prin Western nu vad o problema.
Scrie clar in termenii si conditiile lor ca trebuie sa ai cel putin 18 ani !
Am si eu o intrebare.Dupa ce se emite plata prin Western Union cum scot bani?
Mergi la banca cu datele platii (gasesti la istoric plati. fii atent la codul MTCN) si predai la ghiseu acele date. Functionarul iti va tipari cateva documente pe care trebuie sa le semnezi si primesti banii, in MANA. Daca vrei, ii poti cere sa ii puna in contul tau (asta daca punctul western union se afla intr-o banca BCR; daca nu, iei banii si mergi la un oficiu BCR).
cam de obicei cand se fac platile la adsense, ma refer cam in ce zi? nu de alta, ca am si eu de primit bani si e prima data cand trebuie sa primesc.
Intre 25 si 30 ale lunii se fac platile pentru luna anterioara.
referitor la Wester Union am si eu o intrebare, din cate stiu ei au niste comisioane pentru transferuri ... cine suporta acele comisioane, Google sau o sa iti fie luati din suma pe care trebuie sa o primesti?
referitor la Wester Union am si eu o intrebare, din cate stiu ei au niste comisioane pentru transferuri ... cine suporta acele comisioane, Google sau o sa iti fie luati din suma pe care trebuie sa o primesti?
Google suporta comisionul.