PDA

Arată versiune īntreagă : Chrome ?

empty
26.12.2008, 21:40
am si eu o intrebare... de ce nu se poate vizita cwr.ro cu browserul Google Chrome ?

Stimat vizitator,
accesarea site-ului nostru cu browserul CHROME pus la dispozitie de Google - este interzisa

Va rugam sa folositi oricare alt browser
Va multumim pentru intelegere

Dear Website-Visitor,
the Google-Browser CHROME is not allowed on this site.
Please use any alternative browser and come back.

:-j ma rog...

Dennis
26.12.2008, 21:45
...pentru acest demers am trimis acum cateva luni un newsletter special.
Chrome aduna si trimite date despre utilizator si site-urile vizitate de acesta catre google - pe scurt telefoneaza acasa fara permisiunea utilizatorului.

Sunt nenumarate comunitati web care interzic Chrome pe site-urile lor.
Poate asa invata si cei de la Google in sfarsit ca nu pot face ce vor si cum vor ei.

Cu stima

zyxxx
26.12.2008, 21:47
s-a anuntat mai demult printr-un newsletter ca a fost dezactivat userul Chrome pentru ca informeaza Google-ul despre siteurile pe care le acceseaza utilizatorul, sau cam asa ceva, eu asta imi aduc aminte din acel newsletter

Dennis
26.12.2008, 21:49
...corect, asta vroiam sa spun prin mesajul meu - am corectat/editat acesta.

empty
27.12.2008, 15:13
la cate mail-uri primesc de la cwr.ro nu le mai citesc ... sunt stranse in spam :) aa... si in legatura cu trimiterea de date

" Opţional: Ajutaţi la īmbunătăţirea Google Chrome prin trimiterea automată de statistici privind utilizarea şi rapoarte de avarie la Google. Aflaţi mai multe" aia trebuia bifata daca vrei

Dennis
28.12.2008, 02:09
...cred ca este o gluma, de la cwr.ro primesti 3 max. 4 newsletter-e lunar
Daca acestea ajung in SPAM la tine deoarece ti se par multe - ma intristeaza faptul - nu ma asteptam ca tu utilizator activ sa faci asaceva.

Cu stima

empty
28.12.2008, 14:25
...cred ca este o gluma, de la cwr.ro primesti 3 max. 4 newsletter-e lunar
Daca acestea ajung in SPAM la tine deoarece ti se par multe - ma intristeaza faptul - nu ma asteptam ca tu utilizator activ sa faci asaceva.

Cu stima

nu primesc newsletter primesc mesaje cu ca s-a dat un nou rspuns pe un post pe care am intrat ... bun ... deci eram un utilizator activ... dar ti-am trimis un mesaj privat si tu nici macar nu te-ai chinuit sa raspunzi prin da sau nu oricum ...bafta:smile:

Dennis
28.12.2008, 17:48
@empty,
nu primesti un pm/email ca notificare la topicurile pe care le-ai vizitat ci dor la topicurile scrise de tine si la cele la care ai participat tu, iar in panoul de control, poti dezabona toate acestea fara greutate.

Cu stima

SergiuHV
06.04.2009, 23:04
si eu primesc multe e-mailuri de la cwr..doar ca nu sunt la spam

Slash
07.04.2009, 09:09
Eu nu am gasit acea optiune , sa pot dezactiva pentru a nu mai primi email ca instiintare la faptul ca mi-a raspuns cineva la topicul la care am postat.