Arată versiune īntreagă : Adsense si Etarget pe acelasi site?
cosmin01
04.10.2010, 20:07
Salut,
am si eu o intrebare, doar pentru cei care au testat si folosit.
Pot pune etarget pe un site cu adsense? Adica daca adsense accepta etarget.
O seara buna
fitzosu31
04.10.2010, 20:19
eu sincer am si e-target si google ads si mi se contorizeaza bine click-urile :d
Poti folosi Adsense cu orice alt program de publicitate atat timp cat reclamele lor nu seamana ca format cu cele Adsense.
3.6 Nu veti afisa pe aceeasi pagina web, in legatura cu care este afisata orice Unitate de Material publicitar, Material publicitar, Link, Casuta de Cautare, sau Buton de Referinta, orice material(e) publicitar(e) sau continut pe care un utilizator final al Proprietatii (Proprietatilor) Dumneavoastra ar putea sa il confunde in mod rezonbail cu un material publicitar Google sau sa il asocieze in orice alt mod cu Google.
https://www.google.com/adsense/localized-terms
bobicraioveanu
04.02.2011, 07:49
Se poate numai ca trebuie verificat cat de avantajos este.. poate fi dezavantajos daca adurile noi platesc mai prost. Practic, introducand alte aduri pe site.. apar noi posibilitati de click=concurenta intre aduri. Trebuie doar sa le lasi 1 saptamana sau ceva sa vezi ce rezultate ai.. eu afara de adsense mai folosesc (unde e nisa potrivita sa pot primi anunturi pe asa ceva) anunturile in text.