PDA

Arată versiune īntreagă : e voie?

cosminemanuel
05.10.2010, 11:44
Buna!

Am o intrebare: e permis ca o firma sa isi inregistreze reclama pe Google de forma ( e doar un exemplu)

Vand laptop
Vand laptop Asus EEE PC 1015
Tel: xxxxxxxxxx
www.vandlaptop.ro

Mai pe romaneste: se permite afisarea numarului de telefon in acest text? Nu de alta, insa as vrea sa reclam pe cineva care isi face astfel reclama :)
Multumesc anticipat pentru raspunsuri ;)

vipe
05.10.2010, 13:11
M-am uitat putin peste termeni si nu am gasit nimic legat de numarul de telefon insa poti pune anuntul si daca nu ti-l acepta nu ti-l accepta; nu este mare paguba!

beke
05.10.2010, 14:53
Daca anuntul a fost aprobat inseamna ca e voie :)

cosminemanuel
05.10.2010, 15:15
bine, asa poti sa faci un anunt prin care sa nu se dea click pe anunt si deci sa nu platesti. Nu ai inteles, eu vreau sa reclam pe cineva care face asta :)

Dennis
05.10.2010, 15:16
Este undeva la granita intre acceptabil si inacceptabil. Google castiga banii prin clickurile userilor pe anunturile acestora. Daca fiecare ar veni si ar inscrie in anunt numarul de telefon, castigurile google sunt diminuate, userul pune mana pe telefon si suna acolo, nu mai da click pe anuntul respectiv - categoric o pierdere pentru google.
Ca advertiser (detinator de magazin online sau site) sa-ti inscri un numar de telefon in reclama text din AdWords este o prostie mai mare decat casa - adica in loc sa inscri in textul tau cat mai multe detalii sa-ti atragi user pe site, tu risipesti spatiul pus la dispozitie pentru a-ti afisa numarul de telefon si eventual in curand id-ul de mess, o gramada de 'ingramaditi' smile

Bine inteles ca-l poti raporta, poate acest anunt a fost aprobat in graba sau editat dupa aprobarea unui altuia.

tolby
05.10.2010, 17:02
Exista special optiunea in adwords in care poti sa adaugi si numarul de telefon, dar din cate stiu platesti mai mult pe click sau afisare,insa stiu sigur ca este voie sa afiseze numarul de telefon.

vipe
05.10.2010, 19:42
Schimb putin partea pentru ca asa sunt eu, vad mai in realitate faza: Google ia de la el sau el de la goole?(bani)
Sunt sigur ca daca este cum spune Valentin atunci asa s-a si intamplat pentru ca eu am stat 2 saptamani cu un anunt la Google pana mi l-a acceptat; vreau sa spun ca termenii sunt respectati si este verificat acest amanunt.
Aici imi miroase a razbunare pentru ca nu vad ce te incurca pe tine faptul ca unul, presupunem prin absurd, pacaleste Google!
Ok,inteleg sa raportezi un adsense pus pe un site ilegal dar aici chiar nu vad sensul...

cosminemanuel
05.10.2010, 20:42
e simplu, poate am un site pe care i se afiseaza lui reclama asta. oamenii il suna in loc sa clickeze (si deci eu nu primesc bani) e vorba de comert. Ca si cum ai avea un site despre laptopuri si o reclama dela Google ca si cea pusa de mine in exemplul dela primul post:
Vand laptop
Vand laptop Asus EEE PC 1015
Tel: xxxxxxxxxx
www.vandlaptop.ro

Ti-ar place? Mie nu :) In exemplul meu, majoritatea cititorilor sitului despre laptopuri ar fi interesati sa acceseze vandlaptop.ro, insa pot da un telefon vanzatorului. In felul acesta, vanzatorul nu va mai plati catre google, deoarece nu se da click.

PS: vandlaptop.ro nu e situl meu, e doar un exemplu. acum am vazut ca e activ :)

vipe
05.10.2010, 20:45
Probbail ai dreptate, nu am mai folosit adwords de ani insa te intreb: nu poti scoate acel anunt?

cosminemanuel
05.10.2010, 21:28
probabil ca se poate, eu stiu? oricum eu am pus o intrebare generala, lasa ca ma interesez eu cum rezolv problema. Multumesc mult tuturor celor care au dorit sa ma ajute, si eventual sa dori sa il rog pe dennis sa inchida subiectul :) danke!

Dennis
05.10.2010, 21:32
ok, subiect inchis