Arată versiune īntreagă : Ofer Script Gratis !
SunLigHT1
28.12.2008, 02:56
Scriptul renumitului joc www.triburile.ro il ofer utilizatorilor cwr.ro tradus 80% romana !
PM :
SunLigHT1
28.12.2008, 03:18
Curand si www.the-west.ro
pai daca tot le ai dc nu le pui pe site sa il luam si noi ...
SunLigHT1
28.12.2008, 05:08
le voi pune cand voi avea acordul unui admin ! :)
...scripturile pot fi incarcate la rubrica *Scripturi gratuite*
Multumim pentru activitate
Da multumim, dar e ilegala folosirea lui nu?
"Salut si bine ai re-venit, pentru a scrie un mesaj in forum este important sa respecti cu strictete urmatoarele reguli:
1. NU SCRII mesaje in gen Y!Messenger - cuvintele trebuiesc scrise complete si asa cum se regasesc in cartile de limba romana.
2. NU SCRII in mesajele tale ID-uri de Y!Messenger sau alte ID-uri pentru sisteme chat, adrese eMail si numere de telefon
3. NU SCRII mesaje care sa jigneasca ceilalti utilizatori ai forumului"
@ztunad - la ce se refera mesajul tau?
Cu stima
Era un post scris de Dilo (http://www.cwr.ro/forum/member.php?u=1472) in care era un id de messenger pentru a fi contactat de SunLigHT1 probabil, de aceea am scris "2. NU SCRII in mesajele tale ID-uri de Y!Messenger sau alte ID-uri pentru sisteme chat, adrese eMail si numere de telefon" dupa care el si-a cerut scuze spunand ca nu stia, e nou venit pe forum..dupa care cineva a sters posturile.
ok, atunci este in ordine - nu stiam ce sa inteleg din acest mesaj.
cu stima
dar este legal ? nu prea cred
cristian
31.12.2008, 09:04
dar este legal ? nu prea cred
este ilegal 100%
dar pentru asta nu te opreste nimeni sa iei scriptu si sa il modifici
daca este modificat nu prea isi da seama ce script este
...la intrebarea legata de legalitate:
Descarcarea si folosirea scriptului pentru teste, ideei si imbogatirea unei viziuni este legala.
Punerea acestui script pe un site si oferirea acestuia public ca site functionabil altor utilizatori este ilegala.
Cu stima
SunLigHT1
02.01.2009, 01:32
A fost incarcat la Scripturi Gratuite !
Curand il puteti downloada versiunea mai noua si tradusa 80% romana ! Acel script este unul standard !
Multumiri !
Curand il puteti downloada versiunea mai noua si tradusa 80% romana ! Acel script este unul standard !
Multumiri !
Sa postat cumva aceasta versiune... ?
Ca cea care este postata la scripturi gratuite este codata.
App: in legatura cu accea legalitate cum sa spus. Se copiaza script-ul si se modifica: desing - harti - si ce se mai poate... si atunci este ca si cum "tu ai facut script-ul" si cred ca il poti folosit fara sa te intrebe cineva ceva.
Am vazut multe site-uri care folosesc acest script doar ca la modificat putin sau nu la modificat deloc.
RaZVaN1200
04.01.2009, 15:09
dar dc nul pui aici de download !! eu il vreo!!
super tare jocul triburile
A fost incarcat la Scripturi Gratuite !
Multumiri !
Da-ne linkul de download pls...
scriptul este legal atata timp cat nu-l modifici... el se joaca offline adica pe calculator si constructia cladirilor dureaza foarte putin doar dand un click gata si cladirea .... si se poate juca si mai multi punandu-l pe un server
Asta stim si noi... o alta noutate puteai sa ne zici... sau sa pui macar link de download pentru fisierele alea doua :D
Bafta ;) inainte sa postati cititi si voi tot topicul ca sa vedeti ca ce postati voi sa mai spus odata. ;)
calcancristian
04.01.2009, 21:25
nu ai ce sa faci cu el...pot sa am si scriptul de Qonquiztador...degeaba ca sa faci un site la fel nu va merge...pentru ca in loc sa intre pe www.fur-si-ciordesc.ro prefera direct siteul original...de indexat in google nu cred ca ai sa vezi prea repede deci..munca multa bani putin si nervi la maxim
deci am cateva site-uri pe care se joaca fratiorul meu mai mic :D si pot spune ca sunt populate cu cate 1000 - 1500 de utilizatori unici pe zi ce spui de asta ?
Eu zic ca se merita daca vrei sa faci ceva... daca nu te lasi de meserie sau daca stii foarte bine, php, html etc. poti sa faci chiar tu un script... daca nu il ei pe asta il modifici putin schimbi o imagine si gata site-ul
razvaneluu
10.01.2009, 12:21
e ilegal daca il folosesc ?
daca il folosesti in lan este leagal. daca il folosesti pe net este ilegal...
bafta
cum adica pe lan ? .. ma joc singur de nebun ?
diamondnetwork
17.01.2009, 02:05
adica te joci cu prietenii in retea...nu ai voie sa il faci public pe net... :)
cum adica pe lan ? .. ma joc singur de nebun ?
LAN = Local Area Network (...pe romaneste: Reteaua locala de obicei 5-10 PC-uri legate prin cablu de retea)
Asemenea retele sunt de gasit in InternetCafe, in birourile firmelor, samd.
Cu stima
scriptul de la triburile il am si eu :):rolleyes:
intr-un timp era pus si la sectiunea "Download" daca nu e si acum :)