PDA

Arată versiune īntreagă : Problema router

pork
11.10.2010, 21:47
Am un router Edimax br6204-wg si net RDS. I-am facut setarile cum scrie in ghidul lui, user, parola tot si nu vrea sa se conecteze la internet. Pur si simplu spune connect failed.
Aveti vreo idee?

article_writer
12.10.2010, 07:36
Esti sigur ca nu ai incurcat parola de conectare la retea cu parola modem-ului? Si esti sigur ca e configurat cum trebuie si ca nu e pe default?
Sau sa fi schimbat din greseala ceva prin setarile router-ului? Intra in consola lui si incearca sa introduci din consola parolele pe care le ai si vezi ce se intampla.
De asemenea, cauta sa faci rost de alt router, doar de proba. Daca merge cu alt router si cu al tau, nu, atunci stii clar de unde e problema.

AlinG
12.10.2010, 21:50
si eu am tot edimax, doar ca eu cand l-am cumparat si l-am montat am sunat la firma de unde am netu sa imi schimbe macu de pe PC pe macu de la router..ca altfel nu merge daca nu seta pe macul de la ruter, pentu ca era setat sa recunoasca doar macul de la PC si pe router nu mergea.

PS: eu nu am prin modem internet, am direct prin cablu de net in PC fara modem. Asta era problema la mine la tine nush :-?? se poate sa fie ca si la mine, desi nu sunt sigur.

pork
12.10.2010, 22:11
Nu am prin modem ci prin cablu.
Dar am reusit pana la urma. I-am dat un reset dupa care l-am configurat printr-un program de pe site ul lor, nu prin pagina lui. Si a mers...