Arată versiune īntreagă : www.ligaiad.ro
www.ligaiad.ro
LIGAIAD - O comunitate unde gasiti totul in materie de Grafica & Design, Counter-Strike si o multime de resurse, jocuri si softuri triale, free si multe altele. :eek: Un click nu strica
D3rbedeul_
15.01.2009, 21:19
am votat NU .. defapt.. nu e nimica acolo :-s
roscabgdn
16.01.2009, 12:47
poi....ce sa imi placa ... ? nu vad nici un site acolo...nimik...doar niste foldere si fisiere :-(
...aceiasi parere am si eu - site-ul nu este configurat adecvat - intri pe un domeniu pe care-ti sunt prezentate doar niste foldere.
Daca mi-a placut? Categoric NU!
Cu stima
Realtuning
16.01.2009, 20:04
la ce sa ma uit,la ce sa imi dau cu parerea? vad doar folderele....fati siteul cat mai repede sa il vedem si noi ca pe mine unu mai facut curios
Fisierele tale chiar nu ma intereseaza deci mai bine nu raspund.
cristian
17.01.2009, 12:15
ceva numerge la site sau ai gresit tu
ca imi apar niste foldere
si tre sa dau pe folderu forum ca sa pot intra pe forum
vezi unde este greseala si reparo
imi pare rau ca nu vam anuntat era pe redirect forumul de pe prima pagina si acuma pe prima pagina fac uns ite de muzica !
Cand ai finalizat site-ul ce are sa fie - comunitate design, manele, mp3, counter-strike, scripturi si mai ce ...?
...de ce doamne nu stiti sa oferiti ceva complementar pe un site?
Ofera un magazin de incaltaminte
Complemetar insemna:
- un subdomeniu cu accesorii pentru incaltaminte
- un subdomeniu cu informatii despre evolutia incaltamintelor
- un glosar cu marimile internationale incl. un calculator din marimea UK in cea Est-Europeana
...asta se numeste complementar
Ce oferiti voi este:
- salata verde
- sireturi de adidasi
- ulei de masina
- ciorapi si chiloti de dame
...care dintre acestea se complementeaza?:mad:
Voi chiar nu aveti simtul pietei? Al comertului (nu cel chinezesc din Romania :frown: ) in sine?
Vai de capusorul nostru - am magazin, vand ciorapi, carne de porc proaspata si volanuri de dacie:eek:
roscabgdn
18.01.2009, 13:04
e un fel de alimentara....de pe vremuri :)) un shoponline gen piata din romania unde gasesti de toate
ee mi-am adus aminte de piesa "avem di tati" :)) glumesc...
@admin : ai fost cam acid dar ai dreptate ...:P
nua re legatura man pe prima pagina o sa fie uns ite de muzica si normal siteul va avea si un forum care va fi acesta ! simplu .
@Gabyyy
...vad ca ideea exprimata in sine nu ai inteles'o deloc. Ce sa-i faci, asta este, nu'i problema mea - mult succes!
roscabgdn
18.01.2009, 17:31
poi bine si noi de unde era sa ne dam seama...? ca acolo o sa fie site de muzica ? putea sa fie de jocuri de ....referate de n feluri :)) simplu nu ?
doar un NU hotarat ...
probabil, o sa revin ... anul viitor ... nu stiu inca ...
sa ne anunte cineva daca sunt actualizari remarcabile ..
o zi buna
p.s.
- nici forumul nu-mi place
roscabgdn
18.01.2009, 20:17
offtopic :nimeni nu e obligat sa stea pe aici ....cine vine bine ...cine pleaca...."la revedere"
scuze am inteles eu gresit :((
asi dori sa se dea close la topic pentru ca nu este terminat site-ul ligaiad.ro si dupa va cer parerea din nou !
...topic inchis la cererea creatorului.