Arată versiune īntreagă : Programe pt site
cristian
31.12.2008, 11:15
Ce programe trebuie pentru a face un site html/xhtml ??
Ce programe trebuie pentru a face un site php ??
Daca vreti sa recomandati programe, va rog sa recomandati programe freeware / open source.
Multumesc
Pentru un site un HTML exista unele programe, unul gratuit este Microsoft FrontPage
...unul pentru incepatori si cu un randament ceva mai redus, dar ce sa zicem - de la ce este gratuit sau pe 2 Lei - are randamente reduse.
Nu poti plati Dacia Logan si astepta Mercedes Benz
Pentru PHP nu exista un program, acest limbaj de programare mai complex si folosit de aproape 80% dintre site-urile din Internet, este unul pe care-l poti invata.
...un proces anevoios dar cu rezultate extrem de acceptabile ulterior.
Sunt sigur ca si alti utilizatori de aici au sa-ti poata oferi informatii si sfaturi pentru un start de succes.
Cu stima
pentru oricefel de site(html/php) eu iti recomand Macromedia Dreamweaver. Este ffff bun dar trebuie licenta la el. Free, pentru html poti incerca Web Page Maker sau multe softuri asemanatoare dar aceste programe sunt foarte slabe si nu ies siteuri f reusite cu ele, iar pentru php poti folosi ... majjoritatea programelor de tipul text editor(inafara de Word;)) ), eu folosesc notepad2 si wordpad, sunt destul de utile pentru php ata timp ca stii codurile (parerea mea!).
euyakuza
04.01.2009, 11:46
Dreamweaver e cel mai bun in domeniu, si pt html si php. Iti trebuie liceenta la el, dar ai o perioada trial de 30 zile.
SlipKnoT
05.01.2009, 06:56
Poftim dreamwaver cu crack :) Editat de Dennis => incl. Avertizare
radiofan
05.01.2009, 07:43
este bun dreamwaver dar frontpage este mai usor de folosit! ........daca il vreti il gasiti doar daca downloadati Microsoft Office 2000............singur nu este
indesign
09.01.2009, 17:41
dreamwaver are un avantaj mare de care m-am folosit cand am inceput cariera mea, este wysing editor, adica poti lucra vizual fara sa stii foarte mult cod. Cu timpul este bine sa te uiti si la cod in timp ce lucri ca din cand in cand nu pune unde trebe anumite lucruri si asta poate sa deranjeze cand lucri la pixel. :smile: pentru ca nu stii de ce nu sta la locul lui un obiect.
Am folosit Dreamweaver 2 ani si il mai folosesc,dar mai rar,acum folosesc microsoft expresion web care se aseamana cu dreamweaver ca interfata dar are mai multe atuuri mai ales daca faci site uri cu CSS
iti recomand Dreamweaver .. nu este kiar asa de usor de folosit :P dar este cel mai profesional program :P parerea mea
Eu de ceva vreme am trecut de la Dreamweaver la E-TextEditor si sunt foarte incantat de ce poate sa faca programul asta :)
Watch Screencast -> e-texteditor[dot]com ...il recomand cu incredere pentru cei care se bazeaza pe partea de coding.
Cu stima,
Mirel
Dreamweaver e cel mai bun la ora actuala, cel mai complex. Daca stii codurile php / html bine, se rezolva cu notepad++, e foarte usor de utilizat si nu consuma resurse sau ceva de genul... cel mai ok e sa inveti tu codurile pentru ca fara ele nu faci nimic :D.
sparnica
06.02.2009, 07:00
Pentru un site un HTML exista unele programe, unul gratuit este Microsoft FrontPage
...unul pentru incepatori si cu un randament ceva mai redus, dar ce sa zicem - de la ce este gratuit sau pe 2 Lei - are randamente reduse.
Nu poti plati Dacia Logan si astepta Mercedes Benz
Pentru PHP nu exista un program, acest limbaj de programare mai complex si folosit de aproape 80% dintre site-urile din Internet, este unul pe care-l poti invata.
...un proces anevoios dar cu rezultate extrem de acceptabile ulterior.
Sunt sigur ca si alti utilizatori de aici au sa-ti poata oferi informatii si sfaturi pentru un start de succes.
Cu stima
Evident ca exista programe pt editare php. ce ar fi daca te-ai apuca sa faci scripturi php in notepad ? Eu recomand phpdesigner. E un real ajutor ... un program cu care e aproape imposibilsa uiti acolade , ghilimele etc.
indesign
06.02.2009, 11:13
Adevarul e ca daca stii php nu ai nevoie de nici un program. Daca NU stii poti avea orice program vrei ca degeaba. Insa pentru cineva care nu i chiar afon cred ca poate ajuta un program ca phpdesigner sau Dremweaver, cei care insa sunt incepatori si vor site cu cms sa foloseseasca un site open source ce trebe doar customizat, sunt destule.
O sa pun cateva nume: Drupal, Joomla, cmsmadesimple, easycms, typo3.
dreamweavere bun daca si sti sa lucrezi in el daca nu sti php nu e recomandat , dar sunt scripturi CMS care te ajuta sa creezi un site foarte frumos gen : PhP-Fusion , PHP-Nuke , Joomla
kenvello
13.02.2009, 11:39
Cel mai bun este : DREAMWEAVER
Problema este ca multi nu stiu sal foloseasca...si sunt cativa aici pe forum care se cam dau cocosei....sunt webmasteri care lucreaza de mult timp cu acest DREAMWEAVER dar ca sa stii tot programul perfect si sa faci siteuri intradevar de calitate iti trebuie cel putin 1 an de zile intensiv in el...
Va spun eu ce am vazut cu ochii mei:Multi habar nu au ce sa faca pe interfata programului pentru ca din cate stim apar din prima vreo 20 de limbaje inclusiv AJAX si inca cateva....lamuriti oamenii pe care din ele sa dea ca nu e simplu nici macar sa intri in visual editor
Un editor foarte usor si intuitiv pentru inceput, este free *Nvu*
*FrontPage* este bun, se gaseste si material bibiliografic, merita sa te ocupi de el.
Daca obtii *Dreamwaver* ia-l, este complex si studiaza-l, necesita timp si studiu
Succes Mudura
Cel mai bun este Macromedia Dreamweaver 8 are si html si php,il poti face in "designer" sau in "code"
sparnica
25.02.2009, 05:30
Folosesc macromedia dreaweaver de cativa ani buni si nu sunt dezamagit deloc. Nu am avut erori la conectare prin ftp sau ceva de acest gen niciodata.
Totusi recunosc ca pe partea de php este putin mai slabut decat alte programe (php designer de ex.) insa daca cunosti bine acest limbaj o poti face in orice editor doresti , chiar si notepad.
asa este , dreamwaver este cel mai bun .... dar pentru incepatori (cum e creatorul postului) ii recomand web page maker . E cel mai uso de folosit(si nu cred k se poate contrazie nimeni cu mn) Si mai sunt programe dar nu sunt asa complexe ca web page maker. Dar o sa le posetz si pe celalte in curand si cu linkuri de download ;)
sparnica
27.02.2009, 05:33
asa este , dreamwaver este cel mai bun .... dar pentru incepatori (cum e creatorul postului) ii recomand web page maker . E cel mai uso de folosit(si nu cred k se poate contrazie nimeni cu mn) Si mai sunt programe dar nu sunt asa complexe ca web page maker. Dar o sa le posetz si pe celalte in curand si cu linkuri de download ;)
Ai si tu partea ta de dreptate insa nu recomand deloc folosirea acestui program "web page maker" celor care doresc sa invete ceva in ale html .
Ce programe trebuie pentru a face un site html/xhtml ??
Ce programe trebuie pentru a face un site php ??
Daca vreti sa recomandati programe, va rog sa recomandati programe freeware / open source.
Multumesc
Ai si tu partea ta de dreptate insa nu recomand deloc folosirea acestui program "web page maker" celor care doresc sa invete ceva in ale html .
Citeste primul mesaj din acest topic si lamurestene ca mesajul tau are strict legatura cu ce a intrebat creatorul acestuia.
Nu mai dezvoltati discutii proprii intr-un topi cu alta tematica - daca aveti nevoie sa va expuneti parerile despre un program sau altul - deschideti un topic al vostru in aria adecvata.
Cu stima