PDA

Arată versiune īntreagă : Landing pages

Stanccone
25.11.2010, 10:18
Salutari,
am contactat pe cineva in vederea optimizarii unui site pe anumite cuvinte cheie pe care le-am ales eu,am fost contactat apoi si mi s-a spus ca nu se prea poate pentru acele cuvinte fiind destul de mare concurenta,etc.
Ce mi-a propus el?Sa faca un landpage pentru site-ul meu si sa asteptam 3-5 zile sa vedem daca are vreun rezultat pozitiv.
Intrebarea mea care este...ma ajuta oare acest landpage?Dupa mintea mea si din ce-am citit pe web,ar fi o pagina statica unde este plasat un redirect catre site-ul meu,gen banner,link,etc si care este optimizata cum trebuie,rolul acesteia ar fi sa trimita mai apoi vizitatorii catre site-ul meu.
Astept parerile voastre despre landing page!
PS1:site-ul este un site medical,terapii,tratamente,remedii,etc
PS2:Ca si cuvinte cheie ar fi fost:tratamente naturiste,plante medicinale,remedii,regim alimentar,in mare in jurul acestora se invarte.

ev0l
25.11.2010, 11:15
@Stanccone daca ai scrie aici si site-ul sa arunc un ochi ?
Platforma pe care este ?
Un seo test pe site-ul meu - acum doresc si ca target alte keywords
instantposition.com/seotest.php
Url search-videos.info
Keyword "search videos"

4,6/ 5
Pe acest keyword am lucrat pana am abandonat proiectul

Te-as putea ajuta ...

Stanccone
25.11.2010, 14:31
@ev0l mersi de implicare...site-ul ti-l dau pe privat daca doresti.
Ca platforma e WP.Cat despre seotest,ce sa zic...nu sare de 2,5...result Excellent insa cu probleme doar la title tag unde am 4 din 24.
Inca mai astept pareri despre landing page...daca e ok sa fac...sau sa incerc altceva?

ev0l
25.11.2010, 15:27
sa arunc o privire as dorii

Stanccone
29.11.2010, 18:18
@ev0l: Credeam ca vom continua discutia...asteptam o parere ceva!

robi09
29.11.2010, 21:15
Da este bun aces redirect. Un exemplu este un web site de tutoriale php, si are rezultate, la "tutoriale online" se afla pe pozitia a 4-a pe prima pagina ( cel putin al mine asa apare ).

LE: ev0l multumesc de link, foarte folositor.

LE2: Daca mai sti asemenea site-uri utile posteaza aici te rog: http://www.cwr.ro/showthread.php/13684-Site-uri-ce-merita-vazute . Multumesc.