Arată versiune īntreagă : Schimb de Banner/Link
cristian
01.01.2009, 14:31
Cine vrea sa faca schimb de Banner/Link cu www.suspenet.info (http://www.suspenet.info)
Pentru a avea un succes si mai ridicat, este important sa oferi cat mai multe detalii viitorilor tai parteneri de linkexchange.
- vizitatori unici (nu trimitere catre trafic sau wta ci cifre)
- provenienta acestora
- locul unde urmeaza a fi postat linkul partener
- genul site-ului tau
- ce gen de site cauti
- etc.
Cu stima
chiar crezi ca face cineva cu tine ?
chiar crezi ca face cineva cu tine ?
Daca nu ai interese la cele oferite de catre un utilizator, nu trebuie sa comentezi in mod abuziv.
Exista utilizatori care sunt interesati, aceia vor face schimb.
Cine nu este interesat nu-l obliga nimeni, dar nici nu este de dorit doar sa-ti 'arunci' parerea pentru a defaima sau critica.
Nu ti sa cerut parerea ci este o oferta!
pad_vlad
01.01.2009, 20:13
ce PR are ?
ce PR are ?
PR0 dupa Google-Toolbar!
Cristian:
Ofera utilizatorilor toate informatiile necesare altfel urmeaza sa-ti inchidem acest topic din lipsa de informatii si dezinteres din partea ta.
Cu stima
cristian
01.01.2009, 21:16
Dupa spusele lui Google Analytics pe data de 31.12.2008 au fost 12 vizitatori (am adaugat codul mai tarziu de cand am site-ul)
Banner-ul se poate pune unde sunt locurile libere, poate sa se uite si doritori de schimb de banner.
Site-ul are page rank 0
Subiectul site-ul este despre prezentarea directoarelor romanesti.
In general caut sa fac schimb cu cei care detin directoare web, dar accept si alte genuri de site-uri (nu prea multe)
daca accepti un site de fifa da-mi un PM