PDA

Arată versiune īntreagă : Review "shinefm.net"

ztunad
04.12.2010, 19:56
Ok, in sfarsit ShineFM are un site, ma intereseaza pentru inceput partea SEO, daca mi-ati putea recomanda cate ceva as fi recunoscator.

Va astept!

www.shinefm.net

ev0l
05.12.2010, 07:45
De cand vroiam sa iti zic .
Tema este un WAREZ .
Te lauzi cu un site warez ?
e pe mai multe culori din cate stiu , ai modificat sa ramana doar verde ?

LE :
ul.dropdown ul li a.dot-green,
ul.dropdown ul li a.dot-blue,
ul.dropdown ul li a.dot-orange,
ul.dropdown ul li a.dot-purple {
background:url(../images/icon_dot_green.png) 11px 7px no-repeat;
padding-left:35px}

ul.dropdown ul li a.dot-green:hover {
color:#79c305}

Later and later edit .
Tema blog -> http://www.elegantthemes.com/preview/13Floor/
Sigur nu ai cumparat-o

<link rel="stylesheet" href="http://shinefm.net/music/wp-content/themes/13Floor/style.css" type="text/css" media="screen" />

Inca nu este functional formularul de contact (cu ocazia asta daca ma poate ajuta cineva..)

Stii doar sa modifici un template cu un favicon , si gata te-ai spalat pe maini si dai vina pe magar.
Nu iti mai caut tema de pe site-ul general , in style.css chemi 4 culori , la tine e una prezenta , deci sigur nu ai facut-o tu , iar pe langa asta am vazut-o pe un site warez.

ztunad
05.12.2010, 09:18
Nu cred ca am spus undeva ca este facuta de mine thema respectiva :)
Este vorba de aceasta thema themeforest.net/item/webstudio-html-minimalist-portfolio-theme/112830 si este cumparata, iar in ceea ce priveste thema folosita pentru blog.. intradevar nu este cumparata este pusa provizoriu pana fac rost de bani sa cumpar si thema aceasta themeforest.net/item/webstudio-wp-minimalist-portfolio-theme/125969 (vatianta wp a celei pe care o am)

ev0l
05.12.2010, 10:25
minimalist nu o ai cumparata , pentru ca sunt niste erori in css , si nu iti mai subliniez .
Daca era cumparata te mandreai cu ea pentru ca era full .
Selectai culorile .
Tu nu ai asa ceva . (Dar in css sunt prezente)
Si dovada ca ai cumparat-o nu o ai ...

"22 JUL UPDATE
The theme has a working contact form. Enjoy."

Deci au facut update si tu tot pe template vechi rulezi ???

nu e frumos ce faci "ztunad"

netul
05.12.2010, 11:27
@ztunad, deci e warez sau e cumparata? Bineinteles, ca sa eviti orice comentarii inutile, poti sa prezinti si un screenshot cu plata facuta.

kaviedas
05.12.2010, 12:09
e warez, probabil aceasta scriptmafia.org/templates/18150-webstudio-html-minimalist-portfolio-theme.html
o zi buna

ztunad
05.12.2010, 12:18
ok, am gasit mail-ul, aici e confirmarea faptului ca am cumparat aceasta thema
http://imageupload.org/?di=5129155173913

bilutza
05.12.2010, 12:27
a aratat dovada...eu chiar il cred ca a dat bani pe ea:)

ztunad
05.12.2010, 12:31
si inca un mail :

http://imageupload.org/?di=7129155223812

ztunad
05.12.2010, 12:50
mda, si acum sa asternut linistea...

PhoeniXman
05.12.2010, 13:41
Mie imi place foarte mult template-ul, vad ca blogul este in engleza la fel si site-ul dar tu te adresezi romanilor, dupa cum vad si dj romani deci nu ar strica sa-l faci si in romana,

ztunad
05.12.2010, 13:45
Poate pe viitor o sa trecem si pe .ro si atunci o sa fie in romana

kaviedas
05.12.2010, 13:46
scuzele de rigoare din partea mea
succes cu siteul si bv pt corectitudine

ev0l
05.12.2010, 13:58
ztunad fa-ti update la template .
De asta am crezut ca e warez , arata pe themeforest update , iar tie fix aia nu iti mergea.
+ Erori de chemare style si tu nu le folosesti .Pacat :(

Acum e perfect , scuza-ma ca te-am bagat in oala celor care se lauda cu site-urile altora , dar asa e obisnuit romanul.

ztunad
05.12.2010, 14:03
@ kaviedas & ev0l : nu-i nici o problema, a fost doar o mica neintelegere.

@ev0l: este facut upgrade-ul la template, doar ca nu am vrut eu sa folosesc toate optiunile, ma rog defapt ce mai are in plus e chestia aia cu posibilitatea modificarii culorilor, dar eu nu doream asta:)

robi09
05.12.2010, 16:59
ztunad fa-ti update la template .
De asta am crezut ca e warez , arata pe themeforest update , iar tie fix aia nu iti mergea.
+ Erori de chemare style si tu nu le folosesti .Pacat :(

Acum e perfect , scuza-ma ca te-am bagat in oala celor care se lauda cu site-urile altora , dar asa e obisnuit romanul.

Cam asta e problema la noi, ii bagati pe toti in aceeasi oala.

ON: Imi place cum arata website-ul, insa cum a spus si phoenixman este mai bine sa fie in limba Romana.

ztunad
05.12.2010, 19:36
Am reusit sa fac sa functioneze si formularul de contact shinefm.net/contact.php si am mai adaugat o pagina shinefm.net/partners.php, a mai ramas o problema acolo la "our deejays" si blogul care trebuie schimbat in totalitate :)