PDA

Arată versiune īntreagă : Ceva seo

aditzudj
05.12.2010, 16:14
am si eu un site si as dori sa il fac si eu mai populat mai bine gasit pe google dupa cuvinte cheie stie cineva cum reusesc!!

si pe langa asta mai spun si eu ceva pentru web masteri!!

cauta sa fac o echipa pentru creare site-uri!!

Stanccone
06.12.2010, 10:08
Mai bine te-ai apuca sa inveti sa scrii corect si apoi de site-uri si seo!Vad ca nu prea stii cu ele...de semne de punctuatie nici atat!
Ma amuza cand vad ca vrei sa spui si tu ceva pentru webmasteri,ce-ai putea spune tu ca sa le fie lor de folos?
Cauti o echipa pentru creare site-uri?(cu asta n-ai dat mass pe ym)Credeam ca DJ-ul se pricepe la scratching si mixing!

robi09
06.12.2010, 10:14
OFF:

Credeam ca DJ-ul se pricepe la scratching si mixing!

I'm a Dj! :D

On:

cauta sa fac o echipa pentru creare site-uri!!
Ce este un website? ( Nu te obosi sa cauti pe google, doar te tachinez )

PS: Stanccone eu trebuia sa fac ceva pentru tine? Ca site-ul tau din semnatura imi pare cunoscut dar nu stiu de ce, daca trebuia sa iti fac ceva da-mi un PM.
PS2: provideosrl.ro - tu te-ai angaja pe tine? - Sfatul meu, ramaneti la niste pliante pe care sa folositi Arial de culoare negru!

varcolac1000
06.12.2010, 10:33
robi , nu fi rau cu oamenii :)) ...

stanccone: un om se poate pricepe si la 100 de lucruri ;)
aditzudj: realizez ca ai scris gresit din cauza ca te-ai grabit, dar te rog sa recitesti ce ai scris
robert : tu fiind moderator ar trebuii sa dai un exemplu utilizatorilor , nu fi rautacios , explica-le ...

parerea mea: inchideti topicul si stergatil

robi09
06.12.2010, 10:44
Alexandru, faptul ca sunt "mai dur" este spre binele celor incepatori. Faptul ca altii au fost duri cu mine am avut o motivatie sa invat cat mai multe si acum nu ma mai pot opri. Daca as inchide topicul as face "rasism" fata de cei incepatori, trebuie saii invete cineva.

Adrian poti incepe prin cumpararea link-urlior cu o ancora anume ( ancora = cuvantul cheie dorit de tine ) .

Stanccone
06.12.2010, 11:06
@robi09:trebuia sa faci ceva pentru mine...te puteai uita in pm sa vezi ce-am discutat!Iti lasasem si mailu' sa-mi prezinti un audit...etc.
@varcolac1000:La oricate lucruri s-ar pricepe,intai tre sa stie sa scrie corect...altfel nu prezinta nicio garantie!

tolby
06.12.2010, 11:40
@aditzudj
Daca vrei sa inveti seo era foarte usor sa cauti pe google, dar de, este mai usor sa primesti mura-n gura.

Offtopic

Vad ca a devenit un trend pe forumul asta sa se ceara colaborari,dar cei care cer acest lucru nu stiu sa faca nimic si nici macar nu se obosesc sa invete.