PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Partener radio online

ztunad
09.12.2010, 12:07
Caut parteneri pentru un radio online (cel din semnatura), cand spun parteneri ma refer atat la persoane care vor sa intre in echipa de dj a radioului, fie sa ajute la promovare devenind parteneri madia, publicitate oferita reciproc, banner pe site-ul nostru, recunoasterea ca partener oficial, spoturi audio.
O alta propunere:
Sunt convins ca mai exista si alte persoane care au un radio online cu putini ascultatori, eu propun sa ne unim, .. daca eu am un radio cu 2 ascultatori, tu ai unul cu 2 ascultatori... de ce sa nu avem noi un radio cu 4 ascultatori?
Eu pun la bataie toate resursele necesare, server, site, pasiune, etc. luam de la fiecare ce e mai bun si facem ceva foarte bun.
Ca si specificatie accept numai persoane pasionate de muzica House, Trance, Techno etc. in principiu as vrea sa fie un radio cu muzica mai underground, un radio care sa se axeze pe un anumit gen de public, lasand partea comerciala si manjita putin deoparte.

Va astept!

Cu stima :)

robi09
09.12.2010, 15:50
Pe mine mai ales deja. O sa mai am nevoie de un player al radio-ului, astept un cod sau ceva in privat.

ztunad
09.12.2010, 15:50
vrei ceva personalizat sau jw player?

ev0l
09.12.2010, 15:59
daca aveti emisie mpeg va ajut .

ztunad
09.12.2010, 16:07
Da avem :) in ce ar putea consta colaborare/parteneriatul nostru?

robi09
09.12.2010, 20:26
vrei ceva personalizat sau jw player?

Ceva personalizat sau sa se poata personaliza.

LE: Si sa aiba in acel player buton de play/stop, ca sa nu deranjeze vizitatorul cand intra pe site.

ztunad
09.12.2010, 20:53
Timite-mi un PM sau ceva cu o idee despre viitorul design al site-ului si niste dimensiuni aproximative, si intru in flash si fac repede ceva

Stanccone
09.12.2010, 22:15
Stiu ca e ShineFM si nu se preteaza pentru hip hop/rap insa daca esti de acord cu o emisie 1 data pe saptamana sau cum esti de acord as fi incantat sa te ajut!N-am nicio pretentie.

gtasampnet
20.12.2010, 22:31
Iti ofer eu player stream pe un site de muzica cu 2000-3000+ vizite din google si refferi are si pr 1... astept un raspuns, dar cer la schimb sa imi faci niste spoturi cu reclama catre el.