Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneri ziar online
Am incercat singur insa nu se poate pentru ca nu se poate.....material putin.
Ce vreau eu sa fac: un zial local online!
Ne strangem chiar 10 persoane, insa nu ma intereseaza nici bani de la voi, nici SEO. nici programare decat sa aveti o minte constructiva pentru a putea fi capabili ca dintr-o fotografie sa scrieti un articol de ultima ora.
Acele zece persoane sa fie din Bucuresti.
Fiecare din noi cauta, fotografiaza, intreaba si scrie articole ce credem ca ar avea un interes public.Nu articole de ziar ce le gasim in ziar dar putem pune si de acela intr-o categorie speciala.
Legat de bani, pentru ca totdeauna aici intervine problema: articolele vor avea un autor si implica drepturi de autor.Nu folosim adsense, etarget, neogen sau altele.
Cand site-ul va ajunge la pretentia de a cere reclama directa companiilor atunci vom trece banii prin fisc si ce ramane impartim in mod egal.
Ce ma va tine pe mine sa nu imi iau catrafusele si sa va las balta?
Pai aceasta idee nu trebuie sa existe pentru ca vreau sa facem o echipa de tineri reporteri.
Eu va astept cu intrebari pentru ca poate nu am fost destul de clar!
Ma gandesc sa incepem cu o intalnire dupa sarbatori si sa stabilim detaliile!
Avem un asa mare interes fata de lucrurile de calitate incat vad ca va ingramaditi sa facem un continut de calitate.
domnualin
18.12.2010, 15:00
Avem un asa mare interes fata de lucrurile de calitate incat vad ca va ingramaditi sa facem un continut de calitate.
offtopic
Nu ma pot abtine. Esti de atat timp pe forum-uri si tot nu ai avut parte de maturitatea antreprenoriala.
Un sfat, si am iesit permanent din topic:
1. Targetul - pe un forum de webmasteri tu cauti free valuable content? Unde toti au cel putin un site/blog pe care trebuie sa adauge continut?
2. Lumea in general nu pierde timp cu proiecte non-profit, fara un plan, fara persoane de incredere
Uite ca de astia ca tine sunt satul...de ipochimeni ce se cred ei in stare sa dea sfaturi!
Si eu am blog baiete si am avut mai multe dar caut sa formez o echipa de reporteri pentru Bucuresti care sa realizeze un ziar online!
Unde vezi bai asta ca va fi non-profit?
De ce crezi tu ca nu am un plan, bai asta?
Bai baietasule, pai am testat, am discutat, eu stiu in ce ma bag, dar tu nu stii ce vorbesti!?
Se putea mah sa nu imi strici acest weekend?
Se putea?
Dupa ce ca nu vad si eu aici o discutie serioasa mai vine si cate unul sa imi zica mie ce sa fac!
RobciucIonut
18.12.2010, 15:44
OFFTOPIC
@vipe - Uite, iti dau un mic sfat. Ca sa deschizi un ziar/ site online cu stiri de ultima ora, trebuie foarte mult timp si munca. Iti trebuie redactori care stiu limba romana corect si care sunt pasionati de acest domeniu, ci nu cocalari care stau numai pe Y!M si vorbesc limba lor.
Si, sa nu uitam de concurenta. Prespun ca in Bucuresti sunt foarte multe site-uri de acest gen si care sunt citite zi de zi. Iti va fi foarte greu sa te lansezi si sa iti cunoasca lumea site-ul. Dupa cum am mai zis, iti trebuie multa munca, adica mult mai multa munca decat iti iamginezi. O sa vezi asta dupa doua sau trei luni de la publicarea site-ului. T-am zis astea din experienta mea fiindca si eu detin un astfel de site si dupa deabia un an si ceva, am reusit sa devenim cei mai buni pe plan sportiv din judetul Suceava.
Iti urez bafta cu proiectul!
Cu "presupuneri", Robciuc nu facem treaba si daca ar fi sa facem bazandu-ne pe ele s-ar alege praful.
in Bucuresti ai multe posibilitati, iar daca mai ai si usi prin care sa ajungi la ele, nimic nu este imposibil intr-un plan ce vrei sa il pui in aplicare.
Rog sa fie inchis topicul pentru ca nu isi mai are rostul aici!
Oameni care sa-ti stea tie in ploaie si vant sa ti-o pozeze pe Bianca Dragushanu la iesirea din cluburi si dupa aia sa fuga acasa sa iti posteze tie pe site in speranta ca peste ani si ani de zile or sa scoata si ei 2 bani nu cred ca o sa gasesti. Cel putin pe nimeni peste varsta de 5 ani ( ca si asa vor ceva la schimb ).
Sfatul meu e sa te maturizezi
Nu pot sa dau detaliile exacte penru ca asa ceva nu se face.Ar fi mult mai usor pentru unii insa nu!
Sorine, este total, dar total in afara subiectului!
Daca esti pregatit sa platesti iti pot spune ca cineva din familia mea este redactor sef la radiodifuziunea romana si scrie articole pentru site-uri ca hotnews, rador si asa mai departe. Daca doresti sa incepi o afacere puternica contacteaza-ma
Daca voiam sa platesc era foarte simplu.....
maldinii
05.01.2011, 09:16
Vipe, o sa fie imposibil sa faci ce vrei tu, dar am o idee care te-ar ajuta.Asa cum a zis cineva mai sus mai toata lumea de pe aici are cate un site care are nevoie de stiri, de care nu are cine sa se ocupe si plus nu poti de unul singur sa obtii atata informatie .Asa ca o idee ar fi sa va gasiti 5 insi - 10 de exemplu, si sa scrieti pe toate site-urile fiecare ce gaseste astfel, fiecare din cele 10 site-uri va deveni foarte bun si toata lumea va fi multumita.Este important ca la un site de content sa fie mai multi writeri decat unul chiar daca scrie mult, pentru ca sunt articole si idei pentru toti cititorii.
Bafta!
e problematic de realizat propunerea ta maldinii pentru ca nu cred ca toti cei 10 sunt asa buni prieteni incat sa aibe fiecare incredere 100% sa aibe doar unul dintre ei datele de acces la webhost/domeniu si chiar daca au toti 10 acces la ele nu dureaza decat cateva minute ca unul mai "cocos" sa iti faca o faza de neam prost si sa ia munca tuturor participantilor doar pentru el.
In concluzie dupa cum te-ai exprimat si tu "o sa fie imposibil sa faci ce vrei tu, dar am o idee care te-ar ajuta" :) e imposibil dar te ajut cu o idee ca daca tot e imposibil nu ne costa nimic :))
Treaba este foarte simpla din punctul meu de vedere si ii stiu rezolvarea care este si ea foarte simpla si sigura.Daca va zic va apucati inaintea mea cum au facut doi mascarici anul trecut cu o idee de-a mea....
Ziceam ca poate vrea cineva de pe aici sa se implice, dar dupa cum se vede , marea majoritatea se gandeste doar la furt si neseriozitate asa ca rog un moderator sa inchida topicul si poate il va redeschide cand voi dori o parere din partea voastra despre produsul final!
Sa zicem ca faceti toti un site de genul, 10 insi sunteti, iar dupa ceva timp 1 fuge cu totul ... el mai reuseste sa faca singur ce faceau toti 10 ? Cat credeti ca va mai rezista dupa aia ? :) Eu fac singur un astfel de site, dar implicarea este maxima :)
Mai, nu poti face ce vreau eu de unul singur pentru ca Bucurestiul este mare si este exclusa preluarea stirilor din alte ziare...
Am zis ca se poate si stiu cum sa fac iar cand voi avea timp daca voi mai avea pofta am sa va arat cum merge treaba....