PDA

Arată versiune īntreagă : Intrebari legate de promovare

danutzmaryus
23.12.2010, 06:51
Salut in timp am invatat o parte din ce se poate stii despre SEO dar la capitolul retele sociale sunt 0 , lamuriti-ma si pe mine cu ce ma ajuta ? cum le pot folosi ? as vrea ca pentru site-ul din semnatura sa folosesc facebook si twitter.Si am inteles ca toate directoarele incep sa bage nofollw ? deci vor fi inutile ?

aniba
24.12.2010, 12:08
Pai facebook are o prezenta din ce in ce mai accentuata si in mediul online din Romania si cred ca poti promova cu succes un produs sau serviciu prin intermediul acestuia. In cazul tau iti poate fi de folos pentru eventualele episoade foarte vizionate care pot prin intermediul fb sa fie sharuite celorlalti prieteni ai vizitatorilor site-ului tau. Daca folosesti corect aceasta tehnica cel mai probabil o sa vezi rezultatele in timp foarte scurt.

Cat despre twitter nu m-as ambala atat de tare deoarece utilizatorii de twitter din Romania sunt putini si flamanzi. Nu cred ca te va ajuta prea mult mai ales avand in vedere site-ul ce incerci sa-l promovezi.

Directoarele web oricum aveau si inainte nofollow majoritatea ... iar pe zi ce trece vor fi mai putine locuri de unde sa poti obtine un link dofollow de calitate catre site-ul tau, incepandu-se din ce in ce mai mult sa se puna accent pe vanzarea link-urilor.

Dar tine minte ca un link obtinut prin comentarea unui blog, fie el nofollow inca iti poate trimite vizitatori catre site deci nu e complet inutil.