Arată versiune întreagă : Review animeworld.eu
danutzmaryus
25.12.2010, 13:20
Salut am lucrat putin la site-ul meu din semnatura si vreau sa stiu daca se mai merita ?Tema nu e originala , dar nu asta ma intereseaza mai mult ... ma intereseaza daca site-ul va avea vizitatori pe domeniul asta ? daca voi fi acceptat la site-urile gen adsense .Multumesc anticipat wink
popescudan
25.12.2010, 13:23
danutzmaryus @ Nu vreau sa te demoralizez insa sunt site-uri mult mai mari pe aceasta nisa dar totusi merita incercat . Succes !
edit @ Parerea mea este ca ar fi cazul sa iti faci tu un chat in care sa excluzi anumite cuvinte vulgare .. In cazul in care nu iti faci ar fi bine sa te lipseste de el , parerea mea .
VarcoAlex
25.12.2010, 14:09
1) Chat-ul strica , pune-l in sidebar va arata mult mai bine . Schimbai si culoarea , ca nu da prea bine albastru ala pe verde\
2) Mai multe episoade , sunt prea putine ;)
costyn33l
25.12.2010, 14:58
Deja ai inceput sa pui bannere cu „Reclama ta aici” ? E grav ... nici bine nu ai deschis siteuri si vrei sa faci si bani din el.
Ce pareri vrei tu la acest site ?
Thema este luată de pe net .. macar daca facei si tu un logo sa fie propriul nu cel care il are thema.
Ca să nu zici că sunt rau .... Foloseste WP No Category Base pentru a nu mai aparea
http://www.animeworld.eu/category/anime-slideshow/
In fine ... Succes !
danutzmaryus
25.12.2010, 15:56
ms, chatul o sa ma ocup de el ... niste sugestii de culori ?
episoadele o sa le completez zilnic
tema stiu ca e de pe net
reclama face parte din tema si se va inlocui cand va fi cazul
multumesc tuturor
tin cont de sfaturi
Numarul de cautari in acest domeniu este destul de mare iar din moment ce tu nu ai creat site-ul numai pentru romania cred ca ai ceva sanse sa ajungi la un trafic decent
costyn33l, nu trebuie sa foloseasca nici un plugin pentru a scoate din legatura categoria. Din setari se scoate /%category%/ si se lasa doar /%postname%/
danutzmaryus
25.12.2010, 18:43
da multumita unui membru care mi-a sugerat ca in romania nu o sa am succes am facut site-un in EN
chatul este al meu si acum ma ocup de cuvintele vulgare
costyn33l
25.12.2010, 19:16
costyn33l, nu trebuie sa foloseasca nici un plugin pentru a scoate din legatura categoria. Din setari se scoate /%category%/ si se lasa doar /%postname%/
Uite ca aici gresesti .
Ba chiar trebuie sa instaleze acel plugin .
Instaleaza tu wordpress , creaza categoriile si dupa dai click pe meniu din widget cu categorii si sa te uiti la link-ul de sus ce fel apare scris.
Stiu ce zic !
@danutzmaryus , uiti si numele lor .
Reclama ta nu are ce cauta , trebuie lasat in engleza .
Uita de romania , nu ai ce cauta aici ! Te intereseaza EXTERIORUL.
Am impresia ca danutz este un novice in acest domeniu , incercati va rog frumos sa il ajutati nu ii scoateti ochii cu reclame .
Decat sa faca site-uri de manele , mult mai mult succes are cu domeniul care il detine !
danutzmaryus
25.12.2010, 20:16
sincer site cu manele n-am avut nici-odata .. in 3 ani decat am inceput in domeniu am incercat de toate si am esuat dar am invatat din asta , aici sunt oameni care stiu multe insa nu pot sa invete minimu pe toti din romania ,desi ar trebui.Eu aici am invatat multe si vreau sa multumesc inca odata membrilor comunitatii.Eu nu sunt omu care sa faca reclama celor ce m-au ajutat , oamenii buni sunt buni ca asa vor ei nu ca sa fie laudati de alti .
Multumesc inca odata si lui ev0l si tuturor , si sa auzim numai de bine !
Edit:Reclamele de 125x125 le-am scos .. cel de sus nu il pot scoate , se duce de rapa tema
de cenzurat m-am apucat , desi sunt f multe cuvinte
CiprianG
25.12.2010, 23:17
1. Tema wp e buna asa, cu toate ca ar trebui ceva mai animat, sa-ti dea impresia, ca pe site ai desene animate...
2. Scoate de la banner "by newwpthemes..." sta rau!
3. Ar fi bine sa scoti chestia aia cu "Poti avea aici reclama ta", daca nu ai cu cine sa faci schimb de bannere, poti incerca Google Ads (Reclame Google).
4. Schimba culoarea aia de la chat (albastrul ala) si pune negru, sau o culoare inchisa care sa se potriveasca cu fundalul temei.
5. Putine desene... adauga mai multe daca vrei mai mult succes cu el...
Cam aceste au fost sfaturile/aprecierile/criticile pentru site-ul tau, imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva! Bafta cu site-ul!
Cu stima,
Ciprian Gafita