PDA

Arată versiune īntreagă : cum scap de un virus

goodfather
03.01.2009, 18:22
vreau sa stiu si eu cum scap de un virus nustiu ce este dupa 10 minute de cand ma apuc de counter-strike mi se restarteaza calculatorul la-m reinstlat am luat alt cs dar nu stiu ce are

Dennis
03.01.2009, 18:24
...si ce spune programul antivirus al tau? Ce virus a gasit?
Nu am bila de cristal la indemana pentru a vedea la ce te referi :-D

Cu stima

goodfather
03.01.2009, 18:31
nu zice absolut nimic:|

Dennis
03.01.2009, 18:32
Ce program antivirus folosesti?
...incearca si cu Avira Antivirus - sper sa gaseasca acest virus

remix
03.01.2009, 18:48
dar de unde stii ca este un virus sa nu este calculatorul tau devina?
de cat timp nu lai mai curatat de praf.
de cat timp nu iai mai instalat un windows in el.
poate se incalzeste prea tare si daia poate sa isi dea restart. verifica ce temperatura are procesoru, placa de baza.

iti recomand ca program: Aida il gasesti pe odc sau www.google.ro

bafta :tongue:

diamondnetwork
03.01.2009, 19:28
Am patit si eu asta acum cateva luni...mi se restarta singur la orice joc...cateodata si daca stateam cu winampul deschis...

Problema insa nu am descoperit-o...

Mi-am upgradat pc-ul...mi-am luat placa video,ram si hdd nou si nu mai imi face nicio problema...

O fi uzarea de vina? :confused:

Intrebare pentru @Goodfather: Ai placa video ON-Board ?

remix
03.01.2009, 20:51
poate sa fie si de la praf am reparat multe calculatoare si aveau problema asta... desfal bucata cu bucata suflale de praf si dupa aia revino si spunene daca iti mai face figuri ;)

bafta

cristian
03.01.2009, 20:58
se restarteaza din urmatoarele cauza:
- este plin de praf (curatat de praf)
- are ceva fisiere cu eroare (instalat win din nou)
- ii trebuie driver-e actualizate (actualizeazale)
- poate mai sunt dar nu le stiu (poate stiu alti)

remix
03.01.2009, 21:01
se restarteaza din urmatoarele cauza:
- este plin de praf (curatat de praf)
- are ceva fisiere cu eroare (instalat win din nou)
- ii trebuie driver-e actualizate (actualizeazale)
- poate mai sunt dar nu le stiu (poate stiu alti)

pai cam ce ai zis eu am postat eu mai sus... deci hai ca topic-ul asta de la virusi a deviat de tot.

radiofan
04.01.2009, 07:10
aici e forum de webmasteri...nu e dvirusi....:D:D:D:D

goodfather
04.01.2009, 08:52
Deci fiiti atenti folosesc AVIRA antivirus si pana acum mi-a gasit orice virus detectat in calculator dar de data asta .. nu stiu ce are din cauza la praf nu este:| pentru ca acum aproximativ 2 saptamani la-m curatat si windowsul il am de vreo 3-4 luni de zile si nu mi-a facut nicio figura .... dar a cum se pare ca imi face :confused:si.. cum sa actualizez eu driverele sau ce ar trebuii sa fac?

dorikut
04.01.2009, 10:31
Deci fiiti atenti folosesc AVIRA antivirus si pana acum mi-a gasit orice virus detectat in calculator dar de data asta .. nu stiu ce are din cauza la praf nu este:| pentru ca acum aproximativ 2 saptamani la-m curatat si windowsul il am de vreo 3-4 luni de zile si nu mi-a facut nicio figura .... dar a cum se pare ca imi face :confused:si.. cum sa actualizez eu driverele sau ce ar trebuii sa fac?

Pe siteul producatorului fiecarei piese al PCului tau vei gasi ultima versiune a driverului necesar...

aici e forum de webmasteri...nu e dvirusi....:D:D:D:D

Acest topic nu este paralel cu forumul nostru, atata timp cat exista arialul Virusi - troieni, phishing si alti daunatori

Multumesc pentru intelegere.

SlipKnoT
05.01.2009, 09:09
Problema cu restartarea este de cele mai multe ori cauzata de sursa... incearca sa o schimbi...

I666I
06.01.2009, 20:22
daca nu a ajutat antivirusul sau reinstalarea Windows-ului.
Iti recomand urmatoarele
Stergi tot Hdd-ul
Reinstalezi Windows-ul
Formatezi toate discurile C; D; E; sau altele pe care le ai
Innainte de a intra pe internet instaleaza un antivirus cu data cea mai noua.
Nu uita sa reinnoesti Antivirusul pentru combaterea mai eficienta cu virusii.
Dupa acestea daca vei tine cont de recomandatia mea tot va fi CIKI.:smile::smile:

Black
24.02.2009, 07:52
Avira antivirus e cel mai bun,stergi virusul sau il poti baga in carantina.Incearca sa folosesti Avira

snakeeu
25.03.2009, 02:37
verifica si condensatorii de pe placa de baza daca sunt bombati.

Slash
25.03.2009, 08:59
Si eu tot asa pateam , dar era din cauza prafului , l-am sters si a mers ok , incearca sa mai indepartezi praful odata.

georgecs
04.04.2009, 11:32
asa mi s-a intamplat si mie acum 1-2 ani dar de atunci nu am mai avut problema asta , vezi ca ceva in unitate se buseste sau cumpara un ventilator bun.