PDA

Arată versiune īntreagă : Ajutor va rog foarte frumos

rayden85
03.01.2009, 20:59
Buna , ajutati-ma va rog , aproape am terminat www.rotube.net , dar am dat de o problema, cand intrii de pe mozilla , site-ul merge , dar de pe internet explorel nu merge , am incercat la mai multe persoane si aceasi eroare aveti idee dc? si cum pot repara? , rog ajutor

Dennis
03.01.2009, 21:34
Daca nu ma insel, rotube este asa cum o spune si numele ceva gen youtube, games sau filehost - din acest motiv, multi provideri de internet din Romania blocheaza astfel de site-uri.
Asa utilizatorii acestora genereaza un trafic redus si nu profita de tot traficul (nelimitat) ce li se promite in contract :wink:
...pe scurt - aceasta 'greseala' nu este una de a ta ci se propaga de la providerii de internet catre serverele/serverul care-ti gazduieste site-ul.

Aceiasi problema o am si eu cu trei domenii care au terminatia .eu si continut gen youtube, proxi service, filehosting - toate domenii/site-uri unde utilizatorii genereaza trafic mare pt. fiecare provider.

La Mozilla nu pot face mare lucru - algoritmul acestui browser este total diferit de cel al IE :wink:

Cu stima

rayden85
03.01.2009, 22:55
Multumesc tare mult admin ptr. raspuns, se pare ca ai dreptate , am instalat acelasi script cu acelasi jocuri pe PC si merge fara probleme, insa daca il ridic pe host unde am eu domeniu nu mai merge. Ce nu inteleg eu daca ar fi prob care spui tu , e ca , inainte de acest script, am mai mai avut unu , tot de jocuri on-line , doar ca era diferit putin ca aspect , si cu acela a mers fara probleme, si nu inteleg cu acesta dc nu merge , ca tot de jocuri e vb, daca bloca provideru precum zici u , atunci nu trebuia sa mearga nici celalalt scrip , nu? La mine pe pc , daca scriu in IE http://rotube.net , se deschide pagina , dar ... nu apare decat 20 % din ea , ptr, ca iar se incarca la loc , ca si cum ai da tot refres intr-una , intelegi? exact asa. Eu am scrimbat atributul 777 , absolut la toate fisierele. Oare n-o fi din cauza asta?

radiofan
04.01.2009, 07:01
zimi si mie ce script folosesti