Arată versiune īntreagă : As vrea sa imi fac si yo ...
pad_vlad
04.01.2009, 06:24
Deci asi dori sa imi fac si yo un Top ca acesta daca se poate: www.top.skyzone.ro as dorii sa invat ca cum se face un top si sa fie in limba Romana ma paote ajta careva ?
radiofan
04.01.2009, 06:56
cauta pe google script top site ! sau intra pe siteul www.scripturi.us (http://www.scripturi.us)si ial
pad_vlad
04.01.2009, 07:46
si cum fac mai departe ?
euyakuza
04.01.2009, 11:57
incearca aardvark topsites script. ultima versiune este exact ceea ce doresti tu
auzi bai "yo" invata sa scrii..si dupa aceea sa codezi in php
si inca ceva
se gasesc pe toate drumurile
e greu sa dai un search pe google?
scuza-ma radio fan ca te intreb, dar cine esti ? Si din cate stiu eu site-ul www.scripturi.us e al meu, in niciun caz al tau !
@rrrdv
...ca administrator al acestui site, ma intereseaza cele afirmate de tine deoarece radiofan este unul dintre moderatorii acestui site.
Te rog sa-mi oferi un screen din care sa reiasa clar ca site-ul/domeniul este al tau.
Cu stima
radiofan
11.03.2009, 20:35
Imi pare rau pentru inconvenient! Sper sa nu se inteleaga altceva inafara de faptul ca a fost o greseala si sper cu acel cuvant "meu" nu a creat probleme! A fost pur si simplu o greseala facuta din neatentie!
Sunt sigur ca si voi ati mai gresit cate o data!
Multumesc!