Arată versiune īntreagă : Despre site-urile de back links building
cosmin01
11.01.2011, 11:35
Salut,
de curand( mai precis acum 2 zile) am zis sa incerc un pachet de backlink-uri de pe site-ul backlinksbuilt.com .
Ati folosit acest gen de serviciu? Daca da, are vreun efect ?
Incercati sa fiti pe subiect, multumesc
Dupa cum arata nu stiu cat de incredere sunt. ar trebuii sa aiba o pagina de contact, o pagina cu termenii de folosire etc. Oricum eu as opta pentru o cale naturala de obtinere a backlink-urilor.
cosmin01
11.01.2011, 20:47
alte pareri?
Poftim : link-assistant.com
Backlink-urile ti le aranjezi tu la seo spy.
Salut
cosmin01
14.01.2011, 22:40
Revin cu update: dupa 1 saptamana de la cumpararea pachetului de backlink-uri am urcat pe pozitia 4 pe cuvantul cheie pentru care am optat. Mentionez ca domeniul este nou( vechime maxim 7-8 zile), densitatea cuvantului : >150.000 cautari locale lunare
O sa mai testez pentru inca un domeniu
maldinii
15.01.2011, 06:20
Ai urcat pe pozitia 4 de pe cat ? si pana la urma pentru ce pachet ai optat ?:)
danutzmaryus
15.01.2011, 06:29
dane mai multe detalii , poate vom folosi si noi serviciul
si ce trist cred ca vei fi daca va crede cumva google ca site-ul tau e spam ...
cosmin01
15.01.2011, 09:10
si ce trist cred ca vei fi daca va crede cumva google ca site-ul tau e spam ...
cred ca nu ai inteles partea cu test.
@danutzmaryus & maldinii - site-ul era nou, l-am cumparat cu 1 zi inainte sa aplic pentru un pachet de backlink-uri. Pachetul ptr care am optat a fost cel promotional ( 2.000 backlink-uri la 10$ )
danutzmaryus
15.01.2011, 09:47
aha poate o sa mai revii cu niste informatii peste 1-2 saptamani sa ne spui cum a evoluat situatia
cosmin01
15.01.2011, 10:03
aha poate o sa mai revii cu niste informatii peste 1-2 saptamani sa ne spui cum a evoluat situatia
am deschis topicul pentru a putea face un review despre aceste site-uri, deoarece nu am gasit nimic ferm pe internet.
o sa revin cu update in functie de evolutia traficului, etc.
cosmin01
17.01.2011, 15:52
Revin cu update: Vad ca site-ul a urcat binisor. Sunt deja pe pagina 2 la unele cuvinte, iar la un cuvant pe pagina 1.
Am mai cumparat pentru un site vechi de 1 an si ceva( care se afla pe pagina 1, pozitia 4 ), iar in 3 zile a urcat pe prima pozitie( cel putin asa imi apare mie)
Ti se pare sigur. Dai banii degeaba. Iti spun asta dupa ce am citit peste 50 de articole legate de seo. Cineva preciza mai sus faptul ca s-ar putea ca google sa te sanctioneze. Nu o va face dar sigur te va ignora. Exista si varianta free de backlink-uri (http://www.linkmarket.net/) care e mai ok decat cea cu bani. O sa constati ca ajungi la 10000 de backlinkuri dar ai tot PR=0 si o sa zici ca s-a stricat google.
Trebuie sa iti construiesti backlink-urile dupa anumite reguli si tinand cont de continutul site-ului tau. Nu uita de cuvintele cheie ale site-ului.
prunarevic
20.01.2011, 18:11
Eu am cumparat pachetul de 9.99, mi-or dat 2400 de link-uri, asa am vazut in raport. Acuma am observat o problema, majoritatea link-urilor nici macar nu sunt indexate in google deci va mai dura un timp pana vor fii indexate sau nu vor fii indexate deloc, link-urile au pr 0, sunt defapt niste link-uri de profil puse pe forumurile care apartin de site-ul respectiv, ma bucura ca forumurile nu sunt hostate pa acelasi ip, au ip diferit si host-uri diferite, dar nu prea au mare valoare si poti primii ban la cautarile in google, pentru ca se considera spam.
cosmin01
20.01.2011, 18:32
Eu am cumparat pachetul de 9.99, mi-or dat 2400 de link-uri, asa am vazut in raport. Acuma am observat o problema, majoritatea link-urilor nici macar nu sunt indexate in google deci va mai dura un timp pana vor fii indexate sau nu vor fii indexate deloc, link-urile au pr 0, sunt defapt niste link-uri de profil puse pe forumurile care apartin de site-ul respectiv, ma bucura ca forumurile nu sunt hostate pa acelasi ip, au ip diferit si host-uri diferite, dar nu prea au mare valoare si poti primii ban la cautarile in google, pentru ca se considera spam.
Poate daca citeai mai bine ... scrie clar "Permanent forum profile backlinks"