Arată versiune īntreagă : Pagerank Update?
Realtuning
20.01.2011, 19:31
Salut, a fost pagerank update? caci am vazut schimbari la pr siteurilor mele
PhoeniXman
20.01.2011, 19:41
Da, si la mine se vad schimbari :)
nici eu nu vad schimbari la mine
@realtuning - schimbarile au fost pozitive sau negative?
La mine s-a pastrat acelasi 3 :)
vad ca se vorbeste si pe forumuri din strainatate. http://machoarts.com/first-google-page-rank-update-for-2011
Deci sa vedem in urmatoarele zile ce se intampla :-s
Realtuning
20.01.2011, 20:26
@ aniba updaturile sunt pozitive.De la 0 la 2 la 4 siteuri
PS: nu siteul din semnatura, e de 2 saptamani on, acum are pr0. De la fara pr, la pr 0 e un pas mic :))
Si le mine a fost facut: pozitiv!
cosmin01
20.01.2011, 20:41
update si la mine(doar la 1 site momentan) din PR2 in PR3
djchinezu
20.01.2011, 21:12
Si la mine la un site de la 0 la 2 :)
Si la mine niste updateuri, printre care www.netul.ro de la PR3 la PR4
La mine a cazut PR in groapa, :D bine ca nu prea ma intereseaza prea tare. App, pe voi cu ce va incanta un PR mare? Ajuta la ceva? Eu din cate am citit nu prea.
Schimbari la PR se fac permanent. Nu inteleg de ce va surprinde.
Va spun un caz cat se poate de amuzant. Vbulletin cu VB SEO - PR 2. Scos VBSEO dupa doar cateva zile PR 0. Uneori actiunile pe care le facem contriubie la stabilirea PR. Nu uitati de faptul ca toate au o legatura. Poate ca tu nu cresti dar cresc site-urile pe care ai backlink. Aceasta creste se va reflecta si asupra site-ului tau.
@ robi09 - conform google, PR-ul arata cat de important e site-ul tau in motorul tau de cautare. Daca ai PR 0 nu inseamna ca nu au vizitatori, pagini indexate, poziti bune in google sau venituri de pe urma site-ului. Totusi e de recomandat sa ti cont de PR prin simplu fapt ca el arata cat de mult aprecieaza google site-ul tau.
Nu trebuie sa va concetrati asupra PR-ului ci asupra continutului, optimizarii SEO si a promovarii site-ului. Daca toate acestea le faceti ca la carte google va trece site-ul tau in lista celor importante... si PR-ul va creste singur.
PhoeniXman
21.01.2011, 09:44
crt_ e si normal dupa ce scoti o componenta seo sa pierzi linkuri si pr :)) , totusi google pr ramane o afacere profitabila, da ok, daca nu ai pr4,5..8 spui ca nu e asa important pr, dar cand ai asemenea pr te asigur ca e foarte benefic, mai ales pentru portofel .
Stiu ca e normal dar nu ma gandeam ca se intampla asa repede.
pushtius1
21.01.2011, 10:25
apar si eu... am ramas fara PR... cum si de ce numa nenea gugal stie...
UPDATE:
intrebare, de curiozitate si putina oftica, am inceput sa verific cu ajutorul mai multor site-uri pagerank-ul (se pare ca un site imi zice ba la cate o pagina ca are pr3 dupa mai dispare si tot asa, alt rezultat la fiecare refresh, la alt site scrie n/a, iar in toolbar apare pr3 fara nici un fel de discutie) intrebarea acuma vine in cine sa am incredere?
idei?
UPDATE 2:
se pare ca s-a rezolvat problema, probabil era doar instabil si mi-a dat emotii :) pana la urma am luat la toate paginile mai putin la 2 update-ul la 3 per total sunt multumit. era bine daca mai crestea si pe index ca e de cam mult timp pr 3 asta.
costyn33l
21.01.2011, 15:34
Eu nu am primit update la pr ci la alexa :))
De la 900.000 si ceva la 884.*** .
Sper ca in zilele care urmeaza sa se faca si la mine un update.
SPer !
PhoeniXman
21.01.2011, 15:45
Update la alexarank se face zilnic
Si la mine un site a trecut de la 4 la 5 si altul de la 1 la 3 aseara!
Suuuper!
costyn33l
21.01.2011, 16:46
Deci se confirma ca se face update la PR .
googleprupdate.com
AboutWeb
21.01.2011, 18:06
La mine a aparut de la unranked la PR 0, dinainte de 20 ianuarie.
nu inteleg dece, dar la mine, timp de 10 luni nu am luat nici macar odata pr1.. la 2 site-uri. Chiar nu-mi explic.
Mi se pare mie sau cwr.ro avea un PR ceva mai mare decat actualul?
Cat despre update, am un blog, de 3 luni, dupa circa 1 luna si ceva am primit PR0, la update-ul asta nu am mai primit nimic. E prea tanar sa imi fac sperante? PR3 macar?
Mi se pare mie sau cwr.ro avea un PR ceva mai mare decat actualul?
Cat despre update, am un blog, de 3 luni, dupa circa 1 luna si ceva am primit PR0, la update-ul asta nu am mai primit nimic. E prea tanar sa imi fac sperante? PR3 macar?
Personal nu sunt interesat de PR-ul oferit de Google, dar fact este ca PR-ul la forumuri se acorda mult mai greu decat la siteuri persoanle, bloguri etc. - de ce este asa nu se stie, banuiesc insa ca are legatura directa cu arta continutului.
Continutul pe un blog sau site personal este creat de catre detinatorul acestuia pe cand la forumuri este continut strain, creat de o multime de utilizatori, si de ce sa nu recunoastem, uneori este un continut de calitate inferioara.
Important pentru mine este traficul generat si vizitatorii, uite la ce ma refer: http://www.cwr.ro/showthread.php/14720-Google-love-me-%29%29
computerscom
28.01.2011, 06:06
Am facut o comparatie intre site-urile mele si am ajuns la urmatoarea concluzie - anul acesta Google a incercat sa echilibreze PR-ul, adica sa devina important pentru ca foarte multe discutii sunt in Internet, despre acest lucru. De foarte multe ori am spus ca nu se va renunta la PR, investitia fiind foarte mare si mai ales ca PR-ul este nascut la universitatea la care patronii G, au absolvit. Update-ul de luna aceasta a fost foarte ciudat, intr-un fel parca a fost facut dupa ureche, nu dupa realizari. Am testat un website care avea PR0 si a sarit la 3. Site-ul respectiv are in jur de 25 link-uri in footer catre directoare web, inclusiv imaginii 88/31, lucru care face site-ul sa aiba o incarcare proasta in browser. Ca si optimizare, foarte scazut si doar 4 backlink-uri afisate de Google. Un alt website care a avut PR2, nu a avut nici o schimbare cu toate ca este bine optimizat, in jur de 42-45 de backlink-uri si fara link-uri in footer catre alte site-uri.
Actualmente, ajuta la cresterea PR-ului si link-urile catre alte site-uri, nu doar sa primesti, trebuie sa si dai. Problema este ca nu sa confirmat: http://googlepagerankupdate.com/ , cred totusi ca se vor face modificari in curand. Google, citeste si analizele din Analytics, asa am inteles.
val33ntyn
24.03.2011, 15:13
Eu am blogul de 9 luni si ceva, am trecut prin 3 updateuri si nu am primit nici macar pr 1, stie cineva de ce ?
pushtius1
24.03.2011, 18:31
hmm din cate imi amintesc eu nu prea au fost 3 update-uri in ultimele 9 luni dar fie, si 2 nu este obligatoriu ca un site sa primeasca PR, trebuie sa ai link-uri cu putere spre blogul tau si altele
computerscom
24.03.2011, 18:58
La ultimul update am luat la pagina de contact din computerscom.ro, PR2. Acum cateva zile PR-ul a disparut, modificari nu am facut, link-uri nu, etc. Dupa cum se vede, Google nu a confirmat nici acum update-ul din Ianuarie, inca se mai lucreaza cred.
In privinta confirmarii din partea google, acestia au declarat cu 1-2 ani in urma ca vor ca in viitor dezvoltatorii de siteuri sa vada in PR doar o valoare dar nicidecum o masura concurentiala, poate din acest motiv nu mai confirma actualizarile de PR
val33ntyn
25.03.2011, 05:35
Pai a fost anul in august anul trecul apoi in noiembrie si asta din ianuarie la care s-a luat si s-a adaugat pr in prostie.
pushtius1
25.03.2011, 08:20
mdea, se pare ca vad si eu modificari la mine, in sensul ca pe site-ul de care vorbeam si mai sus, la ultimul update aveam pr3 pe 95% din pagini, acum a ramas decat pe index. ciudate sunt caile Domnului dar mai ciudate ale lui Gogu'