Arată versiune īntreagă : [Help]Php-Fusion
SlipKnoT
05.01.2009, 21:06
Buna am php-fusion 7 si am o intrebare cam de incepator da nu-i dau de cap :D cum scriu articole intr-o categorie in folderul descarcari.Am incercat alte modalitati dar nu am reusit multumesc...
mmariuss
06.01.2009, 00:40
Salut , te asteptam pe siteul oficial de suport tehnic PHP-Fusion Romania www.phpfusion.ro (http://www.phpfusion.ro)
Offtopic:
mmarius, in loc sa-l ajuti cu un sfat direct - incerci sa-l racolezi - apartine de seo astfel de metode?
...sa inteleg ca voi pe site-ul numit in loc sa va ajutati utilizatorii cu un sfat adecvat, i-l trimiteti pe site-ul XYZ? Ciudata arta de a ajuta, dar ma rog ...
Cu stima
mmariuss
06.01.2009, 13:16
Offtopic:
mmarius, in loc sa-l ajuti cu un sfat direct - incerci sa-l racolezi - apartine de seo astfel de metode?
...sa inteleg ca voi pe site-ul numit in loc sa va ajutati utilizatorii cu un sfat adecvat, i-l trimiteti pe site-ul XYZ? Ciudata arta de a ajuta, dar ma rog ...
Cu stima
Hmmm ... nu incerc sa il racolez(cu ce motiv?), dar acela este saitul oficial de suport tehnic , mi se pare normal sa il trimit acolo , nu?
Cat despre SEO, eu sunt doar un simplu membru acolo...
Insista sa cred ca e cea mai buna idee de a ajuta pe cineva.