Arată versiune īntreagă : review www.iphoneromania.com
buna,
as dori o parere vizavi de siteul iphoneromania.com
(stiu gramatica nu punctul meu "forte" dar ma straduesc, uni ar spune ca ajunge doar straduinta) wink
.... Sincer sa zic , design-ul nu imi prea place , pentru wordpress cred ca puteai gasii o tema mai buna una mai vie in ton cu subiectul abordat . Daca doreai sa faci un site pentru romania si ai si precizat ( iphoneromania.com) cred ca mergea un domeniu .net sau .ro cel mai bine :) . Per total e ok dar mai lucreaza putin la webdesign
Iti doresc mult succes cu el !
merci
nici mie nu-mi place tema, inca ma gandesc la alteva mai vesel, sunt deschis la sugestii, ma gandeam ca .com e "inaintea" lui .net.
off: .com - comercial, .net - network, .org - organizatii, .edu - educatie (non comerical) .ro - national.
on:
- Daca as fi un utilizator care da de site-ul tau nu as prea intelege usor cu ce se ocupa. Vad iphone dar organizarea site-ului nu imi spune nimic mai mult. Trebuie "sa sap" putin mai mult pentu a intelege site-ul. Deci lucreaza la organizarea site-ului.
- Daca ai instalat pluginlul SEO nu inseamna ca ai optimizat site-ul. Ai de lucru la acest capitol.
- Schimba design-ul. Nu stiu cine a realizat tema asta dar ma dor ochii. Nu e o idee buna daca vrei sa iti fie citite articolele.
Mult succes
ok, tema e in curs de schimbare cu una custom creeata
pai am instalat pluginul care se ocupa de SEO, am schimbat permalink-urile, am customizat din "robots meta" ce sa vada spiderele, am trimis la google, yahoo, bing, sitemap-ul prin pluginul ce se ocupa de asta, ce as mai putea face ?
in paralel ma ocup si de creea de backlink-uri, inscrierea in directoare
sugestii ?