PDA

Arată versiune īntreagă : virus yahoo-messenger (page script)



ztunad
06.01.2009, 20:42
Salut, exista la un momendat o adresa " geocities.co.jp/***** " prin accesarea se rula un virus ce actiona in Yahoo Messenger, trimitand massuri si schimband statusul cu scopul de a face reclama.
Daca cineva stie modul in care era facuta aceea pagina, era cumva un javascript care plasa virusul in pc-ul clientului, ce metode se foloseau, si alte detalii despte aceea pagina.
Si daca mai exisa cumva vreo adresa de unde poate fi luat virusul, doresc sa-l supun la niste teste, in caz ca stiti trimiteti adresa prin PM daca postati aici e posibil sa virusati pe multi.:)

Multumesc.

BestBoy
07.02.2009, 06:57
cred ca o sa iei warn...ceva...nu cred ca pe acest site se pun "virusi"
Cu Stima.!

pid3putty
09.02.2009, 22:43
Nu cred ca o sa te ajute nimeni cu virusi pe acest site...

FanAleex
09.02.2009, 23:35
nu mai descurajati omu ... nui vb de un virus asa rau ..... va zic eu ce vrea sa faca ....
are si el un site si vrea sa faca reclama la el ..... asta e toata chestia oricum parerea mea este ca mai bine dai masuri decat sa bagi chestia aia pe site pentru ca dupa ce lumea afla e virus nu o sa ma intre..... in fine ...

mr_andrey2000
11.02.2009, 11:10
Nu cred ca o sa te ajute nimeni