PDA

Arată versiune īntreagă : Inca trei smecheri...

dassad
08.10.2007, 05:39
Azi am primit inca trei spamuri...hmm...Trebuie sa fac ceva cu ele...

wxw.parfumeriata.ro
wxw.curteaveche.ro
wxw.neiubim.ro

Dennis
08.10.2007, 12:05
@dassad cand postezi aici un SPAM eMail, te rog sa postezi header-ul in Quote ... /Quote si un Screen al textului din eMail-ul respectiv pentru a nu creea impresia de calomnie.

Mersi pentru intelegere.

dassad
09.10.2007, 09:02
OK o sa fac cum zici tu...Header + ScreenShot. S-a facut...

Dennis
09.10.2007, 11:30
...multumesc pentru intelegerea adusa

tolby
08.01.2008, 18:33
Imi voi exprima si eu parerea in acest subiect,cu toate ca s-ar putea sa fiu dat afara in urma acestui comentariu.Sincer si pe mine ma enerveaza SPAMUL,dar nu pot fi atat de radical ca ar trebui interzis sa trimiti email la mai multe adrese pe care le-ai cumparat sau le-ai gasit pe net ca sa iti faci promovare la site ul tau atat timp cat poti sa pui un text la sfarsit prin care sa specifici celui caruia i l-ai trimis "Ca iti ceri scuze daca acest anunt la deranjat in vreun fel si se poate sterge din baza ta de date daca da un replay ca nu doreste sa ii mai trimiti emailuri cu anunturi din partea site ului tau".Aceasta forma de promovare este folosita de obicei de incepatori,care zic ca este o metoda rapida de promovare fata de optimizarea site ului pentru motoarele ,inscrierea acestuia in anumite directoare,schimb de bannere.etc,aceste metode din urma necesitand un timp mai indelungat de ati promova site ul.
Eu personal am SPAM doar la contul de pe yahoo.com, dar la cele de pe gmail si hotmail nu primesc deloc.
Ma rog asta e parerea mea,iar daca e gresita luminati-ma voi unde e greseala .
Cu stima

Dennis
10.01.2008, 18:00
Tolby,
...pentru pareri personale nu a fost dat nimeni afara, nu vedem de sa fii tu primul ;-)

Spam-ul este una dintre cele mai retardate metode a a crede ca-ti faci reclama, incalca atat etica de webmaster cat si bunul simt, asta chiar si daca scrii la sfarsitul SPAM-ului ce ai scris tu mai sus.

Utilizatorii in general nu-si lasa adresa eMail in internet ca sa le trimita cineva gunoiul lui virtual ci findca doresc sa fie contactati fie la anuntul inscris, sau de eventualii clienti a serviciilor sau produselor pe care acestia le ofera.
...colectarea de adrese eMail in internet pentru a trimite mesaje nesolicitate este o metoda care-ti poate aduce in curand si in Romania neplaceri si pierderi financiare, exista cazuri in care SPAM-erul a fost condamnat la sute de mii de dolari si chiar puscarie.
SPAM-ul nu mai este un delict de cavaler care poate fi trecut cu privirea ci o frauda fara doar si poate.

Tu poate vezi situatia doar pe plan personal, dar gandeste in amploare nationala sau chiar internationala si ai sa vezi unde sunt pierderile.
...unde am ajunge daca fiecare dintre noi am trimite zilnic mii de mesaje SPAM?!

Pentru ce sunt serviciile de promovare online 1Level.eu (http://www.1level.eu) si Paidmail.ro (http://www.paidmail.ro) puse la dispozitie celor care doresc sa-si faca site-ul, produsele sau serviciile cunoscute in internet?

Atat webmasterii cat si utilizatorii web din Romania trebuie sa inteleaga ca viitorul si prosperitatea unui site consta atat in reclama online platita cat si in optimizarea si promovarea acestuia in motoare de cautare si directoare web si nu in a trimite sute de eMail-uri care contin mesaje nesolicitate (SPAM).

Cu ce ma incalzeste ca ai scris in finalul gunoiului fraza numita de tine?!
- am pierdut timp citind gunoiul respectiv
- am pierdut timp trecand adresa respectiva in lista neagra sau SPAM
- am pierdut din banda chemand gunoiul respectiv
- pierdere pe toata linia, si asta pentru ca cineva crede ca-si face reclama?!

Este un fenomen intalnit doar in europa de vest: 95% dintre utilizatorii web au adresa eMail la servicii gratuite, servicii gen Yahoo unul dintre cele mai proaste pe piata.
Ba unii webmasteri chiar daca detin un site propriu, nu sunt in stare sa-si faca o adresa eMail pentru acel domeniu, venind tot cu gratuitati gen Yahoo :-((
...si daca stam sa ne gandim: ce este mai frumos decat sa-ti contactezi partenerii de afaceri cu adresa eMail adecvata domeniului tau, asa acestia pot face imediat legatura intre tine si site-ul tau.

Citeste aici in forum topicurile legate de Yahoo si SPAM, ai sa vezi ca si Yahoo insusi se foloseste de voi utilizatorii acestuia pentru a-si trimite gunoiul altor utilizatori, si anume celor care nu vor sa auda de Yahoo cunoscand situatia precara in care Yahoo se gaseste in privinta SPAM-ulu si siguranta datelor personale ale utilizatorilor.

SPAM-ul via Yahoo este unul dintre cele mai extinse, uneori ma intreb cum a ajuns 95% dintre utilizatorii din Romania sa utilizeze Yahoo, dar asta o aduce situatia mizerabila in care se gaseste industria de Internet din Romania cu sine, facand sa nu existe servicii nationale de calitate la care utilizatorii sa apeleze.

Unii programatori chiar m-au intrebat: "Are Yahoo sediu central pentru europa in Romania?"

In fine: SPAM-ul nu este deloc potrivit pentru a-ti face site-ul cunoscut si-ti poate aduce probleme mari, indiferent daca esti un copil, adolescent sau adult.
Legislatia are pentru fiecare dintre acestia pedeapsa adecvata, chiar si in Romania ;-)

Mult succes in continuare

Nsilviu
26.06.2008, 16:11
Mare lucru tota loome care are un root trm rpd spam