Arată versiune īntreagă : Review Template PSD
L-am facut in jur de 3 ore, icoanele de comentarii si categorie sunt de pe iconfinder.com
L-am postat pe profilul de facebook si mi s-a spus ca nu e facut de mine. Aiurea!
Arata chiar asa de bine incat sa nu fiu credibil cand zic ca e facut de mine?
Gen: Hani Qanadilo e dragutz:) Ce mai faceam si eu d-astea. Oricum asta nu e facut de tine :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180380_186646551368111_100000683032618_503689_4712 424_n.jpg
micku7zu
09.02.2011, 20:49
Arata bine, mie imi place. Sfaturi nu prea am... felicitari!
E simplu rau . Eu unul cred ca e facut de tine.
Da.. e foarte simplu. Cam asta era si ideea.
AboutWeb
09.02.2011, 20:59
si faptul ca ai themeforest in categoria advertising, da de banuit.
Pai cand l-am facut ziceam ca o sa il fac ca sa-l vand pe themeforest. :)
Chiar te rog sa cauti in toata galeria ThemeForest si anunta-ma daca il gasesti acolo.
Frumos, bravo!
Dar:
-Detaliile post-ului ( comentarii etc ) mutale mai sus, sa fie in linie cu imaginea.
-Dimensiunea imaginii ( thumbstail ) este una foarte "greoaie" , webmaster-ul va trebuii sa taie din poza aceea dimensiune. daca se redimensioneaza automat ( din cod ) va fi o imagine deformata.
-Fiind foarte simplu poti folosii combinatii tipografice, de exemplu "Posted by Admin February 9, 2010" , Posted by cu un font sans-serif si February 9, 2010 cu un fost Serif.
-Panourile din sidebar au colturi rotunde, padding-ul trebuie sa fie atat cat este raza curburii. ( sper ca ai inteles, nu mi-a trecut prin cap alta explicatie ).
Numa bine!
Multi vorbesc fara sa stie despre ce vorbesc,nu mai asculta tot ce zicea lumea.
Unii sunt indiviosi si mint,ceea ce e josnic,increde-te in cunoscuti nu in toate lumea care da din gura.
Simplu si frumos.
Felicitarii mie imi place !