PDA

Arată versiune īntreagă : Script invisible detector

Fabius
07.01.2009, 05:25
Salut,
as avea nevoie de un script html care sa poate fi pus pe site, un script care sa detecteze daca un anumit user yahoo este invisible, online sau offline si eventual sa-i arate avatarul.
Gasisem acum o saptamana un astfel de script pe care il puteai prelua, insa nu am salvat pagina si acum nu o mai gasesc.
As aprecia daca ar posta cineva aici o adresa de unde sa pot lua un asemenea script.
Multumesc.

Cristi T
07.01.2009, 14:19
uite aici un astfel de script

http://insanityville.com/page.php?page=InsanityVille's_Free_Scripts

dj_fllo
08.01.2009, 21:55
el a cerut unul care sa detecteze si invisible...eu l-am testat ala mai demult ca era si aici pe site si nu functioneaza :)

dj_fllo
08.01.2009, 21:56
am auzit ca astfel de scripturi nu functioneaza decat pe hosturi cu sistem de operare windows ca au in ele si executabile...dar asta nu are niciun executabil...normal ar trebui sa mearga dar ii lipseste modulul de invisible!

Cristi T
09.01.2009, 10:39
credema ca eu am insatlat acest script si detecteaza invisble , vede statusul si avatarul ;)

Fabius
12.01.2009, 07:52
Eu caut unul care sa il preiau si sa il pun pe site-ul meu fara sa il instalez pe server, sa pot prelua numai un cod html.

roscabgdn
12.01.2009, 13:30
da...dj_fllo ai dreptate....si eu am un script...care are un executabil...si functioneaza numai pe servere de linux.
ce face executabilul : ai un fisier config in care bagi mai multe id-uri si passworduri ...executabilul se logheaza la mess cu unul dintre id-uri si intra pe cel caruia vreti sa ii aflati statusul...si in felul asta detecteaza..daca esti invisible...sau nu...

euugenn
14.01.2009, 20:23
Salut,

Eu unul am cautat netul in lung si -n lat, am gasit pana la urma script care contine .exe, si care, intr-adevar functioneaza numai pe platforma windows. Verifica online, offline, invisible, avatar.

Cristi_T e bomba, si nu numai atat, e o bomba fudula (ai grija sa nu explodezi) !
Scriptul catre care te-a trimis el verifica doar online, offline, si-ti arata avatar prin serviciul oferit de yahoo ("http://opi...").

Pentru codul html de care zici tu iti trebuie ceva cunostinte cURL. Astfel de poti folosi de un site care deja se ocupa cu asta (neavand nevoie de scriptul in sine).

Bafta si spor la google searching !

Diavolo
14.01.2009, 22:15
Salut,

E cum zice eugenn numai ca in afara de faptul ca servarult trebuie sa fie de windows trebuie sa poata rula si exe adica sa fie servar virtual sau dedicat.

roscabgdn
15.01.2009, 07:40
Diavolo cam asa ceva.....si nush daca merita sa cumperi unu virtual sau dedicat pentru un script de yahoo...oricum...is destule acuma ;))

Diavolo
15.01.2009, 14:51
Pai ai dreptate da depinde si de cum faci site-u ca multe sunt praf... eu acum lucrez cu euugenn la un site cu scriptu ala care foloseste exe si nu prea as vrea sa stau sa iau host virtual sau dedicat caut alternative ceva sa imi ia datele de pe alt site :) daca ai vro idee lasa un post ceva ;) thx

roscabgdn
15.01.2009, 14:54
toata lumea incearca chestiile astea ...unii reusesc altii nu ....:P

roscabgdn
15.01.2009, 14:57
L.E. nu cred ca mai conteaza ce pui...lumea e interesata doar daca e on off sau invisible.... si mai noi si profilu de hi5 ..in rest...:-j avatar....da nho asa ii stilu

j0hn
17.03.2009, 08:41
Salut !

Si eu caut de mult timp un script de genu ... Dar nu gasesc ;)) ... Stie careva ? vreau doar codul html pe care sa-l pun in site ... nu cu .exe si alte chestii . Ceva mai simplu ;)) :D

mafiablack
17.03.2009, 08:45
Uite poti downloada de aici scriptul http://www.cwr.ro/forum/downloads.php?do=file&id=1356 este bun merge pe linux eu il folosesc

d-zel
28.07.2009, 13:02
nu mai are nimeni un astfel de script??? haideti fratilor am si eu nevoie de un script de acest gen ...

Cosmin
28.07.2009, 13:36
nu mai are nimeni un astfel de script??? haideti fratilor am si eu nevoie de un script de acest gen ...

tocmai a pus un link mai sus ... tu cred ca faci poshunting sau nu stii sa citesti .

d-zel
28.07.2009, 14:39
si cum vrei sa descarc daca nu ma lasa? Crezi ca ed ar fi free la descrcat nu as descarca dar nu e free si nu pot sa dau bani pe scripturi care apoi el are toata lumea de aceea am cerut unul free!

Alexa S
28.07.2009, 14:41
@d-zel : acela este free, decat contul premium de costa ceva banuti, ceea ce este logic, acest forum ptr al intretine costa ceva bani, si lumea nu doneaza, asa ca trebuie sa scoata si Dennis bani din ceva, ca sa-l intretina.Asa ca daca ai nevoie acel script fa un "efort" si cumpara acel cont premium ;).

d-zel
28.07.2009, 17:49
eu te inteleg ce zici dar aici nu inteleg dc sa cumperi acel CP CA SA DOWLADEZI UN SCRIPT FREE... sicner stiu ca costa intretinerea forumului si ca lumea nu tare doneaza dar e criza si la noi :)

superman
02.08.2009, 22:03
scriptul asta nenorocit nu merge...o sa moooooor

DarkAngelBv
20.09.2009, 11:57
http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?p=43998 ;)