Arată versiune īntreagă : Incearca gratuit varianta mioritica a lui Traffic-Zombie
Recent, Marius Achim a scos pe piata varianta romaneasca a celebrului Traffic-Zombie a lui Mike Filsaime. Acum ai posibilitatea sa verifici gratuit (o perioada limitata de timp) acest soft in valoare de 97$. Daca nu stii despre ce este vorba urmareste videoclipul de la pagina de mai jos. Eu iti zic doar ca este o sursa formidabila de trafic pentru siteul tau.
http://www.trafic-share.com/
Te costa doar o adresa de email si te poti dezabona oricand urmand linkul de la sfarsit.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=201740229842859
Tare asta : "Pe primul loc in google in doar doua zile" :D
Bineinteles ca depinde de cuvantul cheie ales. Se poate rezolva si in cateva ore nu zile :)
Pai din cate vad eu e vorba de schimb de backlinkuri pe siteuri sociale, bun si asta se intampla doar cu siteuri romanesti?
addissan scuza-ma dar este cea mai mare tampenie pe care am vazut-o
Sa inteleg ca este doar o verificare " NU ESTE SHARE-uit" deci poti pune un link download ascuns pentru un share.
Adica obligam vizitatorii ?
Tipic romanesc. Ideea este buna. Dar nu mi se pare corect ca sa obligi un vizitator pentru ceva anume.
** CLICK PE RECLAMA SA CASTIG O PAINE **
Eu unul, imi place sa o iau pe caile "old", cand iti vezi site-ul cu x vizite, cu munca ta, iti creste INIMA.
Am inteles bine, in legatura cu programelul ?
Uff... complicat tare cu tehnologia asta.
Scriptul de aici apeleaza la cea mai veche forma de comert cunoscuta: TROCUL
Este simplu! Eu nu vreau sa investesc in vizite platite si te rog pe tine sa ma ajuti sa obtin cat mai multa expunere pentru siteul meu si tu nu vrei sa dai bani pentru bunul valoros pe care il ofer la schimb si pentru asta publici 1-2 mesaje publicitare pentru mine.
NIMENI nu obliga la nimic! Este un schimb reciproc avantajos iar scriptul de care vorbim aici asigura acest TROC in mod automat adica fara interventia administratorului.
Imi cer scuze dar mai simplu de atat nu am reusit sa explic cum functioneaza Trafic-Share. Daca are altcineva o varianta mai buna este invitatul meu.
Ne poti da exemple de clienti pe care ii ai (/ avut) si sunt multumiti de serviciul care il oferi?
Trebuie sa fii mai explicit @Deagle ... care este "serviciul care il oferi" ??? Vorbesti de scriptul in sine sau de punerea lui in practica? Pentru prima parte primii clienti o sa apara dupa o saptamana iar pentru partea a doua vezi linkul de mai jos:
http://www.afaceriprofitabile.info/indexare-rapida-in-doar-cateva-ore/
Realtuning
17.02.2011, 20:30
@adisaan eu am vorbit cu cel acre detine acest site si soft, pretul este de 9e/an. demo-ul merge doar 7 zile.
@Realtuning:
o perioada limitata de timp iti zice ceva ?
Am scos in evidenta siteul lui Mike Filsaime tocmai ca sa intelegi valoarea acestui produs. Daca te-ai invarti prin domeniul marketingului online ai stii ca Traffic Zombie este deja celebru.