PDA

Arată versiune īntreagă : Ce trebuie sa evite un webmaster?

Dennis
08.10.2007, 13:20
...in primul rand trebui sa evite ca site-ul, daca acesta se mai poate numi site cu acest 'design' aparte, sa fie numit jungla de butoane si bannere.

Tot mai multi 'webmasteri' din Romania 'colectioneaza' butonase, poze, emoticoane si le arunca pur si simplu pe 'site' fara cea mai mica idee de ce face sau mai bine spus ce-i face utilizatorului care-i viziteaza din greseala 'site-ul'.

Site-urile care arata asa ar trebui inchise imediat iar webmasterul respectiv dat in judecata pentru 'vatamarea' bunului simt:eek:

Stimat webmaster,
suntem convinsi ca ai un motiv de ce ai facut aceasta jungla la tine pe 'site' dar de ce crezi ca pe utilizator trebuie sa-l intereseze motivele tale?
...este foarte simplu, un astfel de site nu are ce cauta in Internet si nici nu se poate numi site. Inainte de a face un 'site' gandeste ce vrei sa faci cu el si nu-ti chinui vizitatorii.

4 5

Cracknel
15.10.2007, 20:34
astea sunt caricaturi pentru promovare pe moment. dupa ce ai intrat pe un astfel de site nu mai revii :)

catalin.nicolescu
16.10.2007, 15:34
cineva le-a soptit ca asa se face "link building"

catamari
03.12.2007, 08:18
Salut,
Bine v-am gasit. M-ar interesa o aplicatie sau o "lectie" cum sa-mi construiesc singur un banner. As avea nevoie sa stiu cum pot face reclama la un site pe alte situri, forumuri, etc, unde se accepta bannere. Imi poate spune cineva cum sa-mi construiesc un banner ?
Multumesc.

Dennis
03.12.2007, 15:28
Bine ai venit in mica noastra comunitate @camatari

cu placere te putem ajuta, dar pentru a desparti clar tematica, te rog sa deschizi in rubricile adecvate teme separate.

Una poate fi pentru aplicatie banner, creere banner iar cealalta despre promovare online, asa pot ceilalti utilizatori sa-ti ofere raspunsuri adecvate temei in sine.

Cu stima

elya88
05.09.2008, 10:47
Off doamne,cred ca m-as rataci acolo. recunosc,imi plac imaginile la nebunie mai ales imi plac glitterele,imi plac site-urile colorate,florile,etc,dar nu-mi plac bannerele,si cred ca inainte sa afisam o imagine pe un site,trebuie sa ne gandim ce capacitate are si cat de repede se incarca.

RedPoint
05.09.2008, 12:44
ai dreptate elya, acesta este (sau ar trebui sa fie) un principiu de baza al unui webmaster ;-)
...din pacate unii webmasteri uita ca mai sunt si alti utilizatori care nu pot incarca site-ul mergand la concurenta ;-)

Ciao