Arată versiune īntreagă : Am nevoie de ajutor
dragosh21
08.01.2009, 20:21
Salut ...
1.Am luat de curand scriptul de la Triburile (clona) .
2.Am in calculator instalat wamp server
Am si eu nevoie de ajutor ca sa pot instala scriptul pe ip-ul meu .
Va rog frumos ajutatima...
Daca vreti dati add la idul Editat admin + 1 avertizare
Astept raspunsuri!
Daca vreti dati add la idul Editat admin
Nu ai voie sa iti lasi id-ul aici
dragosh21
09.01.2009, 09:07
Da...:| ..Ma asteptam la un raspuns totusi!
Din pacate nu pot sa downloadez scriptul acela , incearca sa instalezi xampp e mai bun ca wamp.
Verifica cerintele scriptului , poate nu ai tot ce e necesar pentru buna functionare.
clona la script stiu ca inseamna un mic warez/furt .... daca nu ma insel nu cred ca ai voie pe acest forum.
dragosh21
09.01.2009, 16:55
Imi cere eAccelerator :-s ...Aici ma blochez putin...Am citit instructiuni de pe net pentru instalare ...dar nu am reusit:)...nu este problema cu Wamp:)
clona la script stiu ca inseamna un mic warez/furt .... daca nu ma insel nu cred ca ai voie pe acest forum.
Am citit intr-un topic si admin-ul a zis ca este voie cu clone ale unor scripturi.
Imi cere eAccelerator :-s ...Aici ma blochez putin...Am citit instructiuni de pe net pentru instalare ...dar nu am reusit:)...nu este problema cu Wamp:)
Cauta eAccelerator ...
dragosh21
09.01.2009, 18:48
Daca tot scrii..:|poti scrie toti pasii:)?
Add this to php.ini:
extension=php_apc.dll
[APC]
apc.enabled = 1
apc.cache_by_default = 1
apc.enable_cli = 0
apc.shm_segments = 1
apc.shm_size = 64
apc.max_file_size = 1M
apc.stat=1
APC este in loc de eAccelerator in wamp server 2.0 inclus dar NU activat. Daca folosesti aceasta versiune, ai putea sa incerci acest modul in loc sa instalezi eAccelerator
dragosh21
09.01.2009, 19:15
Deci mut scriptul in folderul www dl wamp server...Mut si eAccelerator acolo..si in php .ini introduc codu de sus da?? ms mult
Nu ma, am zis ca APC este un modul deja existent in wamp 2.0 si ti-am dat o idee ca poti folosi APC in loc de eAccelerator pentru ca aman2 fac acelasi lucru. Asta e doar in cazul in care ai vs. 2.0 daca nu continua sa instalezi eAccelerator pe serverul tau.
Codul respectiv il folosesti pentru a activa APC pentru wamp 2.0 sau mai noua ... daca nu ai versiunea acea macar, atunci instalezi eAcc.
@kaze, APC este APC, eAccelerator este eAccelerator, in clona de la dslan eAccelerator este folosit drept source crypt, in nici un caz cu intentia de a te scapa de acel overhead al php-ului.
Pentru autorul topicului, dslanul are inclus server web / mysql, incercarea de a te muta pe un xampp / wampp / orice alt server web este inutila, deoarece eAccelerator a facut ultimul modul de crypting in versiunea 0.9.5.3 RC1 care este deja outdated, deoarece lucreaza doar pe PHP4, urmatoarele release-uri, respectiv eAccelerator 0.9.6.1 lucreaza cu PHP5, dar nu mai au modulul de criptare, ci isi fac doar treaba de eaccelerator, ideea initiala a celor de la Turk MMCache ("tatal" eAccelerator).
Spun toate astea deoarece am dezvoltat dslan ~2 ani si tot ce am putut face mai important la el a fost sa-l mut pe sistem unix. Dar, timpul a trecut, am acumulat mai multe cunostinte in ale programarii si am refacut dslan de la 0, lucru de care chiar ma simt mandru. Dupa ce am vazut sursa de la dslan... sincer m-am speriat, jocul asta chiar e facut anti performanta, anti gameplay anti orice.