PDA

Arată versiune īntreagă : seo-web-promo.com - Nou, simplu, placut.

computerscom
24.02.2011, 11:33
O parere va rog despre noul proiect http://seo-web-promo.com . Un template simplu, optimizar corect, online din 22.02.2011, are 2 zile doar.

Realtuning
24.02.2011, 12:00
Mie sincer imi place, Tema este simpla si da foarte bine vizitatorilor.
Uneltele sunt foarte folositoare.Spor cu siteul

crt_
24.02.2011, 12:04
Site-ul este dragut insa era mai ok sa il imparti in 3 sectiuni. Cea principala cu serviciile oferite de firma, o sectiune cu unelte SEO si o sectiune cu articole SEO. Sectiunea principala ar fi bine sa fie facuta pe un script propriu sau html simplu iar articolele sa fie puse pe WP.
Mai lipseste cotatia atat pentru design cat si pentru SEO. E ok sa ai asa ceva in locul celor 3 pachete prezentate pe site. De ce asta? Pt. ca omul care ajunge la tine in cautare de servicii SEO nu prea are cunostiinte in domeniu si i-ar fi greu sa aleaga un pachet sau altul. E mai simplu si pt. el si pt. voi sa ii faceti o cotatie. Una e un blog, alta e un portal.

Mai observ in footer niste bannere mici. Unele duc catre site-uri care ofera aceleasi servicii. Chiar daca sunt tot site-urile voastre eu tot nu inteleg care e scopul existentei a X site-uri pt. aceeiasi chestie. Daca nu sunt ale voastre e la fel de ciudat.

Mult succes

computerscom
24.02.2011, 12:19
Multzumesc pentru raspuns @crt_ si pentru indrumari. Cred ca mi-ai dat de lucru ! Asta este OK, daca nu participam la discutii nu avem realizari. Referitor la link-urile din footer - sunt toate ale noastre, am creat o sfera de link-uri, prin care se promoveaza noul venit. In cazul de fata noul venit este seo-web-promo.com. Ca si realizare pot spune ca in doua zile:
-nu mai este in sand
-indexat in google este
-in Webmaster Tools, deja 18 link-uri din 20, la site si 10 la Unelte seo (sitemap separat)
-In Search queries, din Webmaster Tools, deja 14 expresii indexate cu 110 impressions.

Fara ajutorul celorlalte site-uri nu reuseam cu siguranta. Practic a fost lansat in 21.02.2011, datele din Google sunt din 22.02.2011, asa ca astept sa vad ce urmeaza.

crt_
24.02.2011, 12:41
Incearca sa bagi logo-ul in tag-uri H1 si sa pui la imagine title si alt ca si titlul site-ului. Apoi sub logo creezi un text cu H2 in care sa apara descrierea. Din css poti face ca sa nu apara text si in site sa fie afisat doar logo.

Undeva mai jos ar trebui sa fie sectiunile intre tag-uri H3. Ceva de genul: servicii optimizare seo, servicii promovare online, servicii webdesign, unelte seo. Iar in H4 sa ai titlurile de la articole, subcategoriile etc.

Meniul ar fi bine sa fie sub logo (implicit sub tag-urile H1 si H2). Google lucreaza cam asa: citeste titlu, descrierea si cuvintele cheie dupa care citeste continutul site-ului pentru a intelege structura acestuia. H1 este echivalentul titlului paginii, H2 echivalentul descrierii iar H3 echivalentul cuvintelor cheie.

Incearca sa faci niste articole care sa fie gasite usor in site si care sa dea cateva lamuriri vizitatorului referitor la: optimizarea SEO, promovarea online, web design-ul. Dupa cum am mai precizat majoritatea vizitatorilor nu stiu ce inseamna si la ce ajuta optimizarea SEO, promovarea online sau un web design bine gandit si placut ochiului. Trebuie sa ii faci sa inteleleaga ca sunt aspecte importante pentru un site si ca ar fi bine sa apeleze la profesionisti pt. servicii de calitate in domeniu.

Pune ceva articole si despre SEM. Trebuie sa pui accent pe articole mai ales pt. cei care au ceva cunostiinte legate de SEO. Daca ai ceva de spus in domeniu fi sigur ca va creste interesul acestora pt. serviciile voastre.