Arată versiune īntreagă : XP SP2 se blocheaza.
Stie cineva de ce nu pot instala programe mari gen Illustrator, Photoshop, After Effects, office 2007 ? Pan' acu mergea, acum se blocheaza pur si simplu.Sfaturi ?
edit: acum mi-a aparut si un blue screen de genu "Windows has been shut down to prevent damage to your computer." n-am apucat sa citesc tot..
Vezi si tu daca iti mai merg ventilatoarele.
Stie cineva de ce nu pot instala programe mari gen Illustrator, Photoshop, After Effects, office 2007 ? Pan' acu mergea, acum se blocheaza pur si simplu.Sfaturi ?
edit: acum mi-a aparut si un blue screen de genu "Windows has been shut down to prevent damage to your computer." n-am apucat sa citesc tot..
Offtopic
se pare ca ai scris in rubrica gresita Home => Forum => Administrare server => Sisteme de operare pt. server (Windows, Linux)
Problemele ce pot cauza BSOD la install sunt:
- cooler cpu mort (plin de praf -> procesorul se incalzeste la solicitari mai mari -> BSOD/blocare)
- sursa pe duca
- ram putin
- hdd cu baduri sau spatiu prea putin (urmareste sa ai tot timpul minim 10% free
- merg, nu are praf
- nu
- nu
- nu am niciun bad, dar ruleaza foarte greu(beculetul lui sta aprins foarte mult fara sa licare) ... o sa incerc cu alt hdd sa vad daca mai am probleme.
Daca mai aveti si alte idei, astept.
Multumesc
pushtius1
26.02.2011, 18:32
cu ce program ai vazut ca nu ai bad-uri? cand ai instalat win-ul ai dat format calumea sau quick?
Booteaza intr-un knoppix sau sysresccd si verifica-ti hardul
AboutWeb
26.02.2011, 19:07
Incearca sa verifici memoria RAM. Aveam inainte un program pe care il bagam in stick USB, se boot-a din stick si scana RAM de erori. Programul il gasesti pe http://www.memtest.org/
Ai reinstalat cumva windowsul ? pc-ul iti merge greu ? sau iti merge bine si doar cand instalezi programe ti se blocheaza si da blue screen ?
Ai reinstalat cumva windowsul ? pc-ul iti merge greu ? sau iti merge bine si doar cand instalezi programe ti se blocheaza si da blue screen ?
nu, nu, da
pushtius1
27.02.2011, 14:11
atunci incearca sa il instalezi iara!
atunci incearca sa il instalezi iara!
l-am instalat de 3 ori :).
ON:Am rezolvat .. hard-ul era de vina, a mers cea mers si aseara a murit de tot, astazi il schimb ca e in garantie.
Multumesc pentru ajutor.
In cazul acesta, inchide tu thread.