Arată versiune īntreagă : Caut tutoriale in limba romana, continut unic
Caut tutoriale in limba romana, continut unic, pe orice tema, de la photoshop la cum sa-ti faci nod la cravata sau cum sa schimbi bateria la masina. Daca tutorialul contine fotografii, acestea trebuie sa fie originale.
Mi se pare mie sau tu le vrei gratis? :)
Mi se pare mie sau tu le vrei gratis? :)
Ti se pare :)
Ti se pare :)
atunci scrie prietene cat oferi pentru fiecare tutorial :)
De aici trebuia sa plece anuntul tau. Dupa ce spui un pret poti sa pui si conditii.
Pretul e in functie de tutorial, de cat de bine e scris, cat de lung e, ce fel de poze are, daca are linkuri spre autor, etc.
Pretul e in functie de tutorial, de cat de bine e scris, cat de lung e, ce fel de poze are, daca are linkuri spre autor, etc.
De indata ce il cumperi nu cred ca o sa mai contina link catre autor deoarece tutorialul o sa fie in posesia ta si tu o sa detii drepturi de autor pe el si tu poti face ce vrei cu el..
Numai Bine
De indata ce il cumperi nu cred ca o sa mai contina link catre autor deoarece tutorialul o sa fie in posesia ta si tu o sa detii drepturi de autor pe el si tu poti face ce vrei cu el..
Numai Bine
Pot sa fac cu el exact ce ma inteleg cu autorul ca pot sa fac cu el.
Sunt interesat eu, nu stiu daca vor avea toate poze dar te pot asigura ca vor fi originale. Daca esti de acord, lasa-mi pm sa ma apuc de scris si-ti voi arata o parte din el, daca-ti va conveni, voi continua.