PDA

Arată versiune īntreagă : problema in google?

florescualin
03.03.2011, 11:28
la unul din siteurile mele eram pe primele pozii la anumite cuv cheie la care eu am dorit sa urc.
am fost asa timp de 1 an de zile insa de ceva timp la unele din acele cuv am coborat pe pagina doi insa la altele sunt pe prima pagina dar nu apare nume.tld ci apare de ex cautarea retete noi sa zicem apare o reteta care contine cuv retete noi, apare nume.tld/articol/tiramisu-retete-noi, asta cand caut retete noi in loc sa apara nume.tld adica indexul.

chestia asta la mai multe cautari nu doar la una singura decat la vreo doua cautari apar bine

Care ar fi cauza?

crt_
04.03.2011, 09:29
Pagina nume.tld/articol/tiramisu-retete-noi e mai relevanta decat indexul paginii pt. cautarea facuta de tine. Probabil din cauza ca aceasta pagina contine in titlu fraza cautata de tine. In plus de asta este posibil ca si meta tag-urile sau tag-urile html ale acestei pagini sa contina respectiva fraza. Pozitia unui site se schimba pe masura ce numarul de pagini indexate creste. Importante sunt si backlink-urile catre o pagina precum si nr. de accesari care vin de pe google pe o pagina.