Arată versiune īntreagă : Review pentru sellweb.info
webmaster75
10.03.2011, 13:46
www.Sellweb.info - Bursa de domenii pentru webmasteri.Se pot pune la vanzare atit pagini web sau domenii din Romania cat si alte tari.Descriere in engleza sau romana!Cont gratuit!Dar exista totusi plata de 3 $ ptr. a putea licita domeniile sau pag. pe care doresti sa le cumperi!Bineintels ca nu este obligatoriu daca in descriere specifici un nr. de telefon sau adresa de contact.
Astept parerea voastra!
pushtius1
10.03.2011, 13:57
1) parerea mea asta e reclama pe fata, mai ales ca ai link&go - deci treci pe la regulament
2) adresa de contact de la yahoo??? arata si tu putin profesionalism si fa o adresa pe domeniul site-ului
3) meniul de sus.......
4) pui si propriul site la vanzare - tare asta :)
5) cam atat! pentru 2 min de vizualizare
webmaster75
10.03.2011, 13:59
Scot link and go!Scot si siteul propriu de la vanzare! Dreptate ai ca sa fac contact pe domeniu
Pare site de manele.
Culori prost alese, header imens, chestii nasoale in footer...
Preturile alea sunt in dolari americani??? Nu de alta dar m-a luat ameteala.
Incearca sa pui site-ul la punct chiar daca e un script ready-to-use. Daca tot ai o taxa "modica" de 3 usd cred, si mi se pare normal, sa ai un site cu un aspect placut. Vizitatorul trebuie sa poata naviga usor prin site. Daca faci ceva ce mai exista pe net incearca sa aduci ceva nou macar la partea de aspect si functionalitate.
Albanezul
10.03.2011, 14:59
Aolo ce urat!!!
Ce e sloganul ala "buy or sell webpage or domaine" :))
sau "how its works" mai sunt si alte greseli pe site.
Mai bine foloseste template-ul pe care il are script-ul ca default.
Domeniul .info nu te avantajeaza deloc.
Daca afisezi "junk domains" la vanzare, sa fii sigur ca n-ai sa atragi pe cineva.
E.
webmaster75
10.03.2011, 15:26
How its work nu e gresit d.p.d.v gramatical - la logo am schimbat deja!orice extensie de domeniu are avantaje - conteaza mult promovarea.ma mai uit sa vad oricum ce greseli mai sunt d.p.d.v gramatical si nu nmai - de ce sa folosesc default cand arata lipsit de culoare ! ar arata ca selldomain.ro - e acelsai script - costa 57 $